ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ! NEW YORK TIMES: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ!

 

Φαίνεται πως πιάνουν τόπο τα εθνικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, αν κρίνουμε από δημοσίευμα του διαβόητου δημοσιογραφικού οργάνου της πλανηταρχίας, New York Times. Το δημοσίευμα εκτιμά πως υπάρχει φόβος ανατροπής των λακέδων των παγκόσμιων σατανάδων, σε Ελλάδα και Σκόπια,«αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί».

Μετά τον… πρόλογο, ο αρθρογράφος Μαρκ Σαντόρα μπαίνει κατευθείαν στο ψητό, υπενθυμίζοντας τον κίνδυνο, λόγω της εθνική αφύπνισης: «Η λύση μπορεί να είναι πιο κοντά απ’ ό,τι εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο, πρόκειται για μια ευαίσθητη στιγμή. Και μόνον η αναφορά ενός πιθανού συμβιβασμού πυροδότησε διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί, το θέμα μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση των εύθραυστων κυβερνητικών συνασπισμών και στις δύο χώρες».

Καταλάβατε τώρα γιατί αφήνιασε το προδοταριό για τα συλλαλητήρια; Τρέμουν με την ιδέα πως ο λαός θα τους χαλάσει τα σατανικά σχέδια, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, για να ξαναβγούμε στους δρόμους! Η προδοσία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!