ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΒΑΖΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΣΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Το γεγονός ότι οι «ευπαθείς» χρησιμοποιούν τα «ευπαθάκια» τους ως εργαλεία δουλειάς το γνωρίζουν όλοι και ιδιαίτερα όσοι κατοικούν σε «ευαίσθητες» περιοχές (Μενίδι, Άνω Λιόσια κλπ).

Τι σκαρφίστηκαν λοιπόν οι πανούργοι; Στην περιοχή του Μενιδίου, έβαζαν τα παιδιά να παίξουν, αλλά ουσιαστικά να φυλάνε «τσίλιες» (!) κοντά στα σημεία, όπου είχαν θάψει τις ναρκωτικές ουσίες!

Πέντε συνελήφθησαν και μαζί τους ένας ανήλικος.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με την δράση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή, συστήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών, ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών και την εξακρίβωση της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει συμμορία με συγκεκριμένους ρόλους, και προέβαιναν στην νόθευση αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Απέκρυπταν τα ναρκωτικά σε μικρές ποσότητες και σε διάσπαρτα σημεία, σε χωράφια εγγύς του καταυλισμού της Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές, ενώ την επιτήρηση αυτών την ανέθεταν σε ανήλικα, που τους υποδείκνυαν να παίζουν στο χώρο αυτό.

Εκεί έκλειναν την συμφωνία για την αγοραπωλησία και μέλη της σπείρας που ήταν επιφορτισμένα με αυτόν το ρόλο μετέβαιναν στα χωράφια και «ξέθαβαν» την συγκεκριμένη ποσότητα, παραδίδοντας την εν συνεχεία, στους ενδιαφερόμενους. 

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε: Να τους χαίρονται τους «ευπαθείς» και τα «ευπαθάκια» τους οι διάφοροι αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες τους, που δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολη είναι για τον απλό κόσμο η καθημερινότητα στις περιοχές όπου κατοικούν και κινούνται τέτοιου είδους αποβράσματα.

Κ.Π.