ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ! «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΛΕΓΧΑΝ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ», ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ!

Την θυμάστε την περίπτωση με κάποια «προοδευτικιά» ιδιοκτήτρια κλειστού ξενοδοχείου στο κέντρο των Αθηνών, που έκανε “like” στην είδηση ότι «αλληλέγγυοι» έκαναν κατάληψη σε κλειστό ξενοδοχείο για να στεγάσουν τα «προσφυγάκια», μέχρι που κατάλαβε πως το ξενοδοχείο που κατελήφθη ήταν το δικό της και μετά άρχισε να ωρύεται;

Ε, λοιπόν, δεν είναι η μόνη που την πάτησε έτσι!

Στην περιοχή του Χαϊδαρίου, λοιπόν, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο φορτηγάκι έμφορτο με οπωροκηπευτικά και επιβαίνοντες δύο τσιγγάνους, γιατί τους φάνηκε ύποπτη η γενικότερη συμπεριφορά τους.

Μόλις είδε τι συμβαίνει μια «προοδευτικιά» της γειτονιάς που είχε βγει να ψωνίσει, επιτέθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς, γιατί «δεν αφήνουν τους ευπαθείς συνανθρώπους μας να βγάλουν τίμια το μεροκάματο».

Με τα πολλά, η… ευαίσθητη ψυχή έφυγε κι επέστρεψε στο σπίτι της, που ήταν εκεί κοντά.

Ωστόσο, αμέσως μετά βγήκε έντρομη φωνάζοντας στους Αστυνομικούς πως διέρρηξαν το σπίτι της. Ποιος την έκλεψε; Ένας τρίτος «ευπαθής» της παρέας, που δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο, αλλά ενώ οι δύο πωλούσαν τα οπωροκηπευτικά, αυτός έμπαινε στα σπίτια και τα ρήμαζε!

Μάλιστα, ο «ευπαθής» κλέφτης διέφυγε με τα κλοπιμαία και αναζητείται, ενώ η «προοδευτικιά» το φύσαγε και δεν κρύωνε. Θεία Δίκη!