Η ΒΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΣΑΛΑΜΙΟΥ»

Γράφει ο Κίμων Ρωμανός

Το να φάει κανείς ολόκληρο (χωρίς να το τεμαχίσει), ένα ολόκληρο σαλάμι, όπως θα το αγοράσει από το ράφι, είναι προφανώς αδύνατο. Άρα το τεμάχισμά του σε μερίδες – φέτες προκύπτει ως προφανές και αναγκαίο.

Η παραπάνω διατροφική πρακτική, δημιούργησε ένα εργαλείο προπαγάνδας, που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν από καθεστώτα και εξακολουθεί και σήμερα, κατά κόρον να χρησιμοποιείται.

Μιλώντας συγκεκριμένα για τη μπανανία του ελλαδιστάν, στην οποία μετά, τις γνωστές κλεφτοσυμμορίες του πασοκ, της νδ, της νδπασοκ ή πασοκνδ, κυβερνά η αμερικανομπολσεβίκικη συμμορία των τσιπροκαμμένων τι έχουμε;

Μία χώρα πολλαπλώς βιασμένη, μετά από οκτώ και βάλε χρόνια μνημονίων, με τα Εθνικά θέματα στο χειρότερο επίπεδο, με τον εξ’ ανατολών μογγόλο εχθρό, όχι μόνο να απειλεί την Εθνική μας κυριαρχία, κατά την πάγια τακτική του, αλλά να απλώνει τα ματωμένα από Ελληνικό Αίμα χέρια του και να αιχμαλωτίζει στρατιωτικούς μας εισβάλλοντας (;;;) σε Ελληνικό έδαφος.

Οι πολιτικοί μας ταγοί, το περίφημο συνταγματικό τόξο της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, με τις πολύχρωμες πολιτικές εκφάνσεις του, δηλαδή οι εντεταλμένοι ξένων επικυρίαρχων και μισθοφόροι εγχώριων αφεντικών, τι κάνουν;

Η απλή και αβίαστη πολιτική σκέψη ενός σημερινού πολίτη, ενός απλά νοήμονος Έλληνα, με την ελάχιστη Εθνική και Λαϊκή συνείδηση επιβεβαιώνει, για μία ακόμα φορά, όσα η «τεχνική του σαλαμιού», ως εργαλείο προπαγάνδας διδάσκει.

Έναν πολίτη, σε μια Πατρίδα ουσιαστικά ανύπαρκτη Εθνικά, οικονομικά, κυριαρχικά και με ψυχολογία στο ναδίρ, έναν «πολίτη» χωρίς ελπίδα, με μόνο ζητούμενο την προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική του επιβίωση, πως τον χρησιμοποιείς ως ενεργούμενο για να περάσεις, όσα έχεις ήδη συμφωνήσει στο παρασκήνιο, αν όχι, αυτά για τα οποία είσαι εντεταλμένος;

Κόβεις το σαλάμι σε φέτες – μερίδες και του το δίνεις να το φάει…φέτα – φέτα, μερίδα – μερίδα, μην βαρυστομαχιάσει, για να το χωνέψει και στο τέλος να σου πει κι ευχαριστώ!

Σκοπιανό, μνημόνια, μογγόλος, αλβανός και τσαμουριές, μέρκελ και μνημόνια, novartis και σκάνδαλα, ποδόσφαιρο και σαββίδης για γαρνιτούρα…και να το «σαλάμι» για τον ψηφοφόρο!

Και το πολιτικό κατεστημένο στο παρασκήνιο, με μαέστρο τον μπολσεβίκο κυβερνήτη και σολίστες τη συστημική αντιπολίτευση (πάντα σε απόλυτη «συνταγματική» συμφωνία), σερβίρει, σαλαμοποιημένη την τροφή στο πόπολο και αυριανό ψηφοφόρο.

Τη «σούπα» τους όμως χαλάει από τον Μάιο του 2012 και συνεχίζει με όλο και μεγαλύτερη απήχηση στον Ελληνικό Λαό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ο γνήσιος εκφραστής της Λαϊκής Εθνικιστικής βούλησης του αιώνιου Έθνους μας, με τελικό αποτέλεσμα το «σαλάμι» που σερβίρουν σε τεμάχια προς βρώση, να καθίσει στα στομάχια τους!