ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

«Όσο αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα και όσο κανείς δεν υπερασπίζεται τα εθνικά δίκαια τόσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει. Ερχόμαστε»!

(Ν.Γ.Μιχαλολιάκος)

Υπό το ασταμάτητο χειροκρότημα εκατοντάδων Εθνικιστών, ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έστειλε από τη Χαλκίδα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς εκείνους που ανησυχούν -και το δείχνουν- από την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Μια λέξη που προκαλεί τρόμο σε εθνομηδενιστές και διεφθαρμένους: Ερχόμαστε!

Ένα ακόμη Κάστρο του Εθνικισμού ύψωσε τις Σημαίες για τις οποίες αγωνίζεται σήμερα μισό εκατομμύριο Ελλήνων. Μέχρι πριν τρεις-τέσσερις μήνες, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι φαιδροί εργολάβοι της ενημέρωσης, διατυμπάνιζαν πως η Χρυσή Αυγή είναι εξαφανισμένη. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις λέει ο θυμόσοφος Λαός, όμως οι «έγκριτοι και αντικειμενικοί» πληρώνονται για να χορεύουν στο ρυθμό που δίνουν οι υπεύθυνοι των δεινών του τόπου. Αρκούσε η αποκάλυψη των μεθοδεύσεων ξεπουλήματος του Μακεδονικού για να εισπράξουν την περιφρόνηση και τη χλεύη των Ελλήνων. Δυστυχώς για εκείνους, τούτη ήταν μόνο η αρχή…

Η απόπειρα των τελευταίων δημοσκοπήσεων να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, πέφτει στο κενό. «Βουλή των Λαζάρων» υπήρξε μια φορά στη νεώτερη πολιτική ιστορία και δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά. Ειδικά εις ότι αφορά μια εγκληματική συμμορία η οποία χρωστά περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από δάνεια σε τράπεζες και θα έπρεπε ήδη να έχει τεθεί εκτός νόμου για τις μίζες που αποδεδειγμένα έλαβε από ξένες εταιρείες.

Τί σημασία έχουν όμως όλα αυτά για εκείνους που επαγγέλλονται την κάθαρση της πολιτικής ζωής; Καμία απολύτως. Το πολιτικό σύστημα που εξουσιάζει τυραννικά την Ελλάδα εδώ και 44 έτη, έχει ανάγκη το κλεφτοΠΑΣΟΚ και τις λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις για να επιβιώσει. Εχθρός του δεν είναι η διαφθορά, κατά τον ίδιο τρόπο που δε συνιστά απειλή για αυτό ο Τούρκος ή ο σλάβος που επιβουλεύεται την Πατρίδα μας. Εχθρός του είναι εκείνος ο οποίος αμφισβητεί την παντοδυναμία του. Ιδού ο λόγος για τον οποίο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο στόχαστρό του και θα παραμείνει μέχρι να επικρατήσει ή αυτό ή ο Λαός μας μέσω του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Μέσες λύσεις δεν υπάρχουν από τη στιγμή κατά την οποία το κατεστημένο συνειδητοποίησε πως η Χρυσή Αυγή δεν προχωρά σε εκπτώσεις από τις θέσεις της για την διαφάνεια της πολιτικής ζωής και την σιδηρά προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Παρά ταύτα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μάχεται και κερδίζει διαρκώς πολιτικό έδαφος. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι έχουν βεβαίως το μονοπώλιο στα τηλεοπτικά παράθυρα, στις κιτρινοφυλλάδες και στα ραδιόφωνα. Στα μέσα δηλαδή εκείνα τα οποία χρυσοπληρώνονταν από το Καθεστώς για να εξαπατούν το Λαό, να παραποιούν την αλήθεια και να παραπληροφορούν ώστε το πολιτικό σύστημα να συντηρεί την επιζήμια για την Πατρίδα εξουσία του. Ουδείς εξ αυτών όμως δύναται να έρθει σε άμεση επαφή με το Λαό. Εκεί μπορεί να ανταπεξέλθει μόνον η Χρυσή Αυγή διότι είτε το θέλουν είτε όχι, μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να νιώσει και να εκφράσει τις προσδοκίες αυτού του Λαού.

Σήμερα, στον καιρό των εθνομηδενιστών και των διεφθαρμένων, η Ελλάς του ενδόξου παρελθόντος επιζεί μέσα από το Κίνημά μας. Όποιος δεν το διαπιστώνει αυτό, απλώς εθελοτυφλεί. Και αργά ή γρήγορα θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ της Ελλάδος και ενός εκτρώματος το οποίο μεθοδικά και συστηματικά κατασκεύασαν κατόπιν ξένων εντολών οι πολιτικάντηδες της κατάπτυστης γενιάς του Πολυτεχνείου. Διότι το σίγουρο είναι πως οι Πρόγονοί μας δεν πολέμησαν για αυτό το νοσηρό, ανθελληνικό δημιούργημα το οποίο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι -και κατήγοροι- αποκαλούν ως «ελληνικό κράτος».

Η διαπίστωση συνεπώς της εντατικοποίησης της πολεμικής εις βάρος της Χρυσής Αυγής, καταδεικνύει ότι το Κίνημα βαδίζει στο σωστό δρόμο. Αν δεν μας φοβούνταν, δεν θα ασχολούνταν μαζί μας. Υπάρχουν και κάποια πληρωμένα παπαγαλάκια του Καθεστώτος τα οποία τα πήρε τώρα ο πόνος για την κατάντια της Πατρίδος. Σκουπίστε τα κροκοδείλια δάκρυά σας, κράχτες της υποταγής και των ταπεινώσεων. «Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι τα πουλιά των ήρεμων καιρών, είναι εκείνα της θύελλας και της καταιγίδας» είχε διακηρύξει περήφανα κάποτε ο Αρχηγός μας. Στη θύελλα και στην καταιγίδα είναι ο ίδιος ο Λαός μας που θα στραφεί στη Χρυσή Αυγή, όπως ο υπόδουλος Ελληνισμός των αρχών του περασμένου αιώνος στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά, στην αιώνια ελληνική Ιωνική Πατρίδα απέβλεπε στον λυτρωτικό, απελευθερωτικό ερχομό του Ελληνικού Στρατού. Μην τρέφουν λοιπόν την παραμικρή αυταπάτη ούτε οι όψιμοι «πατριώτες», ούτε οι σπόνσορές τους του φαύλου και αντεθνικού «συνταγματικού» τόξου: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!