ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΟΜΗΡΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ»!

Αυτό που έψαχναν οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως το βρήκαν! Όπως, λοιπόν, μεταδίδει η εφημερίδα Χουριέτ και το επίσημο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στην εξωτερική μνήμη του κινητού ενός εκ των δύο Ελλήνων ομήρων που κρατούνται στα μπουντρούμια της Αδριανούπολης.

Το οποίον σημαίνει, ότι ετοιμάζουν κατηγορίες για κατασκοπεία, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την τύχη των δύο Ελληνόπουλων!

Είναι προφανές βέβαια, πως οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το γεγονός ότι οι δύο όμηροι έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους από το τρισάθλιο μνημονιακό ψευδοκράτος των Τσιπροκαμμένων και από τους «φίλους» και «συμμάχους» της Ελλάδος, «φύτεψαν» τα στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στο κινητό τηλέφωνο του ενός, για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη! Αν υπήρχαν σχεδιαγράμματα, θα τα είχαν βρει από την πρώτη στιγμή που ήλεγξαν τα τηλέφωνα!