ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΟΙ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ»! ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ!

 Άρχισε πάλι το δούλεμα (νομίζει) ο Δημητράκης ο Καμμένος… Κατά την προσφιλή του τακτική λοιπόν, να πηγαίνει μπροστά με την… όπισθεν, και μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι: «Εμείς πάντοτε είμαστε αμυνόμενοι σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα λέει, μέσω των “53”, ότι κάποιο πρόβλημα έχει, δεν μπορεί, δεν αντέχει τη συνεργασία. Βγήκε προχθές ο κ. Ξυδάκης, λάθος του, για να πει να ξαναδούμε τη σχέση μας. Όποιος νομίζει ότι πρέπει να ξαναδεί τη σχέση του μπορεί να αποχωρήσει. Η σχέση είναι αυτή που είναι τώρα και είμαστε μαζί. Δεν κάνουν καλό αυτές οι δηλώσεις. Πάντα θα απαντάμε, δεν θα πέφτει τίποτα κάτω».

Είπε επίσης ότι «θα είναι τουλάχιστον ξεπούλημα» αν υπάρχει ο όρος «Μακεδονία», σχολιάζοντας το Σκοπιανό ζήτημα και τις διαπραγματεύσεις για τη σύνθετη ονομασία της γειτονικής χώρας, ενώ για την αναφορά του προέδρου του κόμματος ότι «η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική του “εξπρές του μεσονυκτίου”», ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε «δεν γνωρίζω πώς είναι οι τουρκικές φυλακές. Έχουμε δει την ταινία, ακούμε διάφορα, δεν έχω ακούσει μαρτυρία κάποιου που έχει απελευθερωθεί ότι πέρασε εξπρές του μεσονυκτίου. Σίγουρα οι δικοί μας στρατιωτικοί ζουν σε καλές συνθήκες». 

Εξαπέλυσε επίθεση επίσης κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας με αφορμή τα σχόλια του για την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις αλλαγές Φίλη στο μάθημα των Θρησκευτικών: «Η απάντηση των κύκλων του υπουργείου Παιδείας είναι κατάπτυστη».Κι όταν ρωτήθηκε και για το κλίμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας με αφορμή τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε το εξής αμίμητο: «Μου θυμίζεις μια ταινία με τον Βόγλη. Η αγάπη υπάρχει, πολιτικά, υπάρχει μία σύμπλευση απόψεων αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι. Έχουμε κάποιες Αρχές τις οποίες δεν θα παραβούμε ποτέ».

Πάλι στημένοι καυγάδες ρε Δημητράκη; Πάλι όχι λες; Μας έπεισες ότι με τους συριζαίους δεν συμφωνείτε σε όλα, μην προσπαθείς άλλο!  Κι εξάλλου, πότε άλλοτε έχεις ξαναπεί όχι και ποιον νομίζετε ότι δουλεύετε όλοι σας;

Πρέπει να σου πει κάποιος πως όταν έχεις στηθεί στα τέσσερα, το αξύριστο ή όχι μουστάκι είναι το λιγότερο μπροστά σ’ αυτό που θα σου συμβεί σε τέτοια στάση… 
Άιντε ξεφτίλες!
Κ.Π.