ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΚΟΥΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!

Θα μπορούσε να εκληφθεί ως ανέκδοτο ή πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο…

Συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ είχε σήμερα ο Κούλης Νουδούλης, για να του παρουσιάσει το σχέδιό του να μετατρέψει την Ελλάδα –αν και όταν γίνει πρωθυπουργός- σε… επενδυτικό παράδεισο.

Και δοθείσης ευκαιρίας, όπως δήλωσε ο ίδιος, ζήτησε την μεσολάβησή του για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων ομήρων της Τουρκιάς:

«Είχα επίσης την ευκαιρία να συζητήσω με τον Εμίρη τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής περιοχής της Μεσογείου, να εκφράσω τον έντονο προβληματισμό μου για την Τουρκική επιθετικότητα και να ζητήσω και τη δική του μεσολάβηση, τη δική του παρέμβαση, προκειμένου να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών από τους Τούρκους, έτσι ώστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην Πατρίδα τους».

Και πρέπει να γέλασε πολύ ο Ερντογάν Πασάς, αν τα… γιουσουφάκια του, του μετέφεραν την έκκληση του Κούλη! Και πώς να μη γελάει με τέτοιους πολιτικούς νάνους που έχει η Ελλάδα σε συγκυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση;

(ΥΓ): Μα τι… πίνει, το «παιδί»; Τι;