ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»

Η Χρυσή Αυγή αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους Έλληνες. Όση λάσπη και αν ρίχνει το πολιτικό και μηντιακό κατεστημένο, όσες διώξεις και αν δρομολογεί εντός και εκτός Βουλής, ο λαός κατάλαβε ποιοι δουλεύουν εναντίον του και ποιοι θέλουν να ξαναγίνει δυνατός και να ευημερήσει. Αυτή η αλήθεια καθρεφτίζεται σε συστημικές δημοσκοπήσεις οι οποίες συνήθως «πέφτουν έξω» κατά 3-4 ποσοστιαίες μονάδες, και οι οποίες δίνουν στο Εθνικιστικό κόμμα ποσοστό που φτάνει το 10%, αλλά και σε κρυφές δημοσκοπήσεις όπως αυτή που διεξήχθη για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας την επαύριον των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό και δίνει ένα 16% στην Χρυσή Αυγή.

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ η οποία την Πέμπτη 15 Μαρτίου τρέχοντος, αναφέρει: “Τον Οκτώβριο του 2011, αμέσως μετά την συγκρότηση της οικουμενικής Κυβερνήσεως Παπαδήμου, γνωστός δημοσκόπος ενημέρωσε την ηγεσία της τότε αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα καταγράψει Ισχυρή παρουσία στις κάλπες η ακροδεξιά. Η Χρυσή Αυγή συγκεκριμένως. Η ανάλυσίς του απερρίφθη με γέλωτες και… χαχανητά. Ήταν η εποχή που οι μετρήσεις έδιδαν 28% στην ΝΔ και μηδενικά ποσοστά στο κόμμα Μιχαλολιάκου. Όλοι ξέρουμε τι συνέβη στις εκλογές τού Μαί’ου 2012. Ή πρόβλεψις του διορατικού δημοσκόπου επιβεβαιώθηκε.

Στα χρόνια πού ακολούθησαν η Χρυσή Αυγή έφθασε να καταγράφει στις μετρήσεις ποσοστά μέχρι 18% (!!) – η σύλληψις των μελών της μετά την δολοφονία Φύσσα την βύθισε και πάλι σε μονοψήφια ποσοστά. Το υπόγειο ρεύμα όμως εξακολούθησε να υπάρχει».

Στην συνέχεια γίνεται λόγος για τα αίτια του ξυπνήματος του λαού μας, «τα σκάνδαλα, η τραγική διαχείρισις του Σκοπιανού, η αδιαφορία για τους Έλληνες στρατιωτικούς στην Άγκυρα, οι ήττες στα Ίμια, η έντασις στο ποδόσφαιρο. Συνεργός στην δημιουργία αντιπολιτικού κλίματος που ευνοεί την γιγάντωση της ακροδεξιάς απειλής (αναλογισθείτε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα σε συνθήκες ακυβερνησίας) είναι και τα κανάλια «της ντροπής». (…) Μια ματιά στα social media αρκεί για να εντοπίσει κανείς και πάλι το ποτάμι που αθόρυβα φου-σκώνει.(…)

Οι κάλπες είναι μπροστά».

Εμείς θα σημειώσουμε ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή δεν είναι πλέον «ψήφος διαμαρτυρίας» αλλά αποτέλεσμα της συνειδητής επιλογής του Έθνους να ζήσει, και του λαού μας να στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και τα φερέφωνά τους που προπαγανδίζοντας υπέρ των μνημονίων, και των λοιπών δολοφονικών για την Πατρίδα και τον Λαό μας μέτρων, και κατά της Εθνικής φωνής της Χρυσής Αυγής το μόνο που καταφέρνουν είναι να «φουσκώνουν το ποτάμι» της αποφασιστικότητας των Ελλήνων.