ΧΟΥΝΤΑ, ΧΟΥΝΤΑΡΑ! Ο ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ ΖΗΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

Όχι μόνο λύσσαξαν οι ζητωμνημονιακοί μαρξιστές που μας κυβερνούν στο όνομα της Μέρκελ και του Τραμπ, από την αθωωτική απόφαση για τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο, αλλά προχωρούν και σε ενέργειες που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι «πατερούληδες» τους, Στάλιν και Τσαουσέσκου!

Έτσι, ο υπουργός «δικαιοσύνης» Κοντονέσκου (σπουδαγμένος στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου), ζήτησε σήμερα τα πρακτικά της δίκης που περιλαμβάνουν το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο, γιατί τον… ξένισε η απόφαση!

Ιδού τι δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες και το ρεπορτάζ, για το λόγο αυτό αύριο θα ζητήσω να μου διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στα οποία περιλαμβάνεται και το σκεπτικό της απόφασης για να ξέρω ακριβώς τι έγινε και πώς κατέληξε το δικαστήριο σε αυτή την κρίση».

Να τα κάνει τι τα πρακτικά; Όπως συμπλήρωσε: «Οι αποφάσεις των δικαστηρίων γνωρίζεται ότι ελέγχονται από τα αρμόδια δικαστικά όργανα».

Τι σημαίνουν όλα τούτα, πέραν του ότι οι καθεστωτικοί δεν χώνεψαν την ήττα τους; Προφανώς, επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τους δικαστές που δεν βγάζουν αρεστές στο σύστημα αποφάσεις, για να μην το επαναλάβουν τις επόμενες φορές!

Η μαρξιστική τρομοκρατία δε θα περάσει!