ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

Σε σημερινό –πρωινό- μας δημοσίευμα, αναφερόμενοι στις βρώμες που έβγαζαν τα «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια της καμμεναρίας (και των δύο πρεσβειών…), πως αύριο θα κάνει μια πολύ… σημαντική ανακοίνωση, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ανακοινώσει την αποχώρηση του κόμματός του από την συγκυβέρνηση, λόγω… σοβαρών διαφωνιών, «προφητεύσαμε» -με απόλυτη βεβαιότητα- πως θα πει ακριβώς το… αντίθετο: πως δε θα φύγει από τη συγκυβέρνηση ούτε με… σφαίρες!

Ωστόσο, ο υπουργοπάνος δε θέλησε να κρατήσει σε… αγωνία μέχρι αύριο τους ηλίθιους στους οποίους απευθύνεται και αυτό που θα έλεγε αύριο το είπε από σήμερα: «Η σχέση  μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα. Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι. Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος».

Αφελές ερώτημα που πιθανόν να έχουν κάποιοι εκ των αναγνωστών: μα πως διακινδυνεύσατε μια τέτοια «προφητεία»; Μήπως είστε πράγματι… προφήτες;

Απάντηση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Προφήτες δεν είμαστε, αλλά ξέρουμε πολύ καλά τι κουμάσι είναι ο Καμμένος! Πιο πιθανό είναι ν’ αρχίσει να βγαίνει ο ήλιος από τη… Δύση, παρά να αφήσει οικειοθελώς ο Καμμένος το υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων)!