Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να αναγνωρίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ δίχως ενδοιασμούς, είναι η πρόκληση του κοινού αισθήματος των πολιτών σε όλα τα επίπεδα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν σαφώς η ενδοτική στάση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, που ένωσε επιτέλους τους Έλληνες κάθε πολιτικής απόχρωσης σε δύο τεράστια σε παλμό και όγκο συλλαλητήρια με την αξίωση να μην κάνουμε πίσω όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το λάθος των αριστερών κυβερνώντων ήταν ότι υποτίμησαν την λαϊκή βούληση. Και υποτιμούν καθημερινά και τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων τους και όλων μας.

Πρόσφατο «χτύπημα της πρώτη φοράς Αριστερά (στα χαρτιά, γιατί στην ουσία μόνο πρώτη φορά δεν είναι) που υποτίθεται πως ήταν κοντά στον Λαό και τα προβλήματά του και ένιωθε την οικονομική δυσκολία των φτωχοποιημένων Ελλήνων, ήταν η ανοχή σε υπουργούς της να λαμβάνουν χίλια ευρώ τον μήνα ως επίδομα ενοικίου κι ας έχουν τεράστια περιουσία από πίσω…

Τις τελευταίες ημέρες που η ελληνική κοινωνία συμπάσχει και αγωνιά για την τύχη των δύο αιχμαλώτων στρατιωτικών μας από τους τούρκους. Και βγαίνει το πολιτικό και μη παχύδερμο Φίλης και γειώνει τους πάντες δηλώνοντας ότι εντάξει, αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά όχι το μείζον. «Τους πολίτες τους ενδιαφέρει η ειρήνη, η ηρεμία, η οικονομία… Δεν είναι το κεντρικό θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης η υπόθεση της ταλαιπωρίας (!!!) των στελεχών του Στρατού».

Με περίσσιο θράσος και περιφρόνηση δηλαδή, ο Φίλης χαρακτηρίζει συνοπτικά την αιχμαλωσία, ταλαιπωρία. Κρίνοντας προφανώς από τα μούτρα τα δικά του και των ομοίων του, υπονοεί τι; Ότι ο καθένας από μας τους απλούς πολίτες θέλει απλά την ησυχία του και θα αντάλλασσε άνετα τους αξιωματικούς για να συνεχίσει να την έχει;

Προκλητικέ Φίλη, την οικονομία, την ηρεμία και έτσι όπως πάνε τα πράγματα και την ειρήνη, τα υπονομεύετε εσείς κάθε μέρα που περνάει με την πολιτική σας. Και εσείς και οι προκάτοχοί σας. Έχουμε χάσει την  εθνική μας αξιοπρέπεια εξαιτίας σας.

Γι αυτό και για άλλα πολλά ξέρετε καλά ότι η χώρα και ο λαός χρειάζονται ανθρώπους στην εξουσία που να τους κατανοούν και να αφουγκράζονται τα προβλήματά τους και, κυρίως, να λειτουργούν με γνώμονα το ΕΘΝΙΚΟ συμφέρον. Και αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Ο κόσμος το γνωρίζει πλέον και το ξέρετε. Και θα το νιώσετε στις επόμενες εκλογές.