ΠΙΣΩ ΔΕΙΛΟΙ – ΕΜΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Γράφει ο Κίμων Ρωμανός

Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία!

Το τρίπτυχο του υπερήφανου Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, απέναντι και κόντρα στον πολιτικό θίασο, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, που έφτασε  την Αιώνια Πατρίδα μας στο τελευταίο σκαλοπάτι της ντροπής και του διεθνούς εξευτελισμού.

Μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, που σήκωσαν τους νεοέλληνες από τον καναπέ και τους κατέβασαν επιτέλους στο δρόμο για ένα Εθνικό θέμα, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της υποτέλειας, βρήκε και χρησιμοποίησε, μέσω των αργυρώνητων ΜΜΕξαπάτησης, τον τρόπο αλλαγής της πολιτικής ατζέντας.

Ξεκίνησε το θέατρο σκιών της επικαιρότητας με το σκάνδαλο Novartis. Ατέρμονες συζητήσεις στο κοινοβούλιο, υποκριτικές κόντρες κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το θεαθήναι, όταν στο παρασκήνιο, συντελούνται εγκλήματα σε βάρος της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού. Η κυβέρνηση των νεομπολσεβίκων, ενεργούμενο του παγκόσμιου δυνάστη, με ανταλλάγματα, οικονομίστικες διαβεβαιώσεις και μόνο για ελάφρυνση χρέους και έξοδο από τα αιμοβόρα μνημόνια, παραδίδει τα πάντα στους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους.

Παραδίδει το όνομα, την ψυχή δηλαδή της Μακεδονίας ΜΑΣ, στους αλβανοσλαβομουσουλμάνους σκοπιανούς, υποκύπτει στον μογγόλο σουλτάνο και στα σχέδιά του στο Αιγαίο και στην Κύπρο, σε απόλυτη συμφωνία (προσωπική άποψη του γράφοντος) με τις επιταγές αμερικάνων, νάτο και ε.ε.

Κερασάκι στην τούρτα και στο πάρτι που κάνει ο ερντογάν, απέναντι στον πρώην καταληψία, «πρωθυπουργό» του ελλαδιστάν, η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο και το προσυμφωνημένο σήριαλ, που θα απασχολήσει την επικαιρότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κοντολογίς, όλα, έχουν προαποφασιστεί και απλά το πολιτικό σύστημα, για μία ακόμη φορά, διαχειρίζεται τους τρόπους να τα περάσει στο μυαλό της εκλογικής βάσης και πελατείας του.

Απέναντι στην πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα που περιέγραψα και με την οποία, ο οποιοσδήποτε νοήμων και πολιτικά σκεπτόμενος, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει, βρίσκεται, ευτυχώς, η ΜΟΝΗ ελπίδα για την Πατρίδα, ορθώνει ανάστημα, αντιστέκεται.

Η Χρυσή Αυγή, με μπροστάρη και οδηγό τον αλύγιστο Αρχηγό της, αντιστέκεται, πρωτοπορεί στον καθημερινό Αγώνα και πλέον αρχίζει να επιβάλλει τις προτεραιότητες…

Απέναντι στην απαισιοδοξία των αναλύσεων για τα μνημόνια, τη μείωση του χρέους, την «ανάπτυξη», οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε Πιστοί στην προτεραιότητα του Αγώνα για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία, όπως επιβάλλει η Ιδεολογία και η Ψυχή μας. Πιστοί στις Αξίες της Αρετής και του υπέρ πάντων Αγώνος για Εθνική ανάταση και ανασυγκρότηση, ούτε βήμα πίσω σκοπεύουμε να κάνουμε, ούτε να πέσουμε στην παγίδα της παγκόσμιας συνομωσίας που θέλει τα Έθνη, ειδικά τα Λευκά και Ευρωπαϊκά, υπόδουλα στην περιούσια ατζέντα, του καταναλωτισμού, του ψευτοανθρωπισμού και της μετριοπάθειας.

Και ΝΑΙ, εμείς οι αμετανόητοι, ΕΜΕΙΣ οι ακραίοι, θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, Εναντίον Όλων, εχθρών και «φίλων», για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία!

Ζήτω η ΝΙΚΗ!