ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ: Θ’ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ «ΚΑΝΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Τα «βαρέα όπλα» έριξε στη μάχη ο Ερντογάν Πασάς! Που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα τανκς και τα κανόνια, σύμφωνα και με το «δόγμα Οζάλ»… Τα εκατομμύρια των «προσφύγων», με τα οποία απείλησε να πλημμυρίσει την χώρα των «ανοιχτών συνόρων»! Βέβαια, ο Πασάς απείλησε γενικώς την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα κι όχι στην Γερμανία ή την Γαλλία θα πλακώσουν τα «προσφυγάκια», αν ανοίξει την «κάνουλα»!

Μιλώντας, λοιπόν, σε πόλη της ανατολικής επαρχίας Ερζερούμ, ο Πασάς εξαπέλυσε μύδρους σε όσους Ευρωπαίους κριτικάρισαν τον τουρκικό «Κλάδο Ελαίας» στην Αφρίν, απειλώντας ανοιχτά με άνοιγμα των συνόρων: «Φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία. Μας ικετεύσατε να μην ανοίξουμε τις πόρτες. Αν το κάνουμε δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε! Είμαστε ένα έθνος ογδόντα ενός εκατομμυρίων. Δεν θα μας πουν τι να κάνουμε…».

Και ποιοι αλήθεια έδωσαν αυτό το πραγματικά φοβερό όπλο στον Πασά; Όλοι αυτοί της από δω πλευράς (κι όχι μόνο οι Τσιπροκαμμένοι, αλλά και οι προηγούμενοι – κι ας κάνουν τώρα το κορόιδο…), που «υποδέχονται» τους εξ’ Ανατολών προσκεκλημένους του Πασά, αντί να σφραγίσουν τα σύνορα της Χώρας!