ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ… ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σχόλιο για τα καλά λόγια που είπε για την συγκυβέρνηση της Πορτογαλίας ο mister Tsipras (μετά την συνάντησή του με τον Πορτογάλο πρόεδρο…) έκανε το Γραφείο Τύπου του… τιμημένου κουκουέ: «Όταν ο κ. Τσίπρας προβάλλει ως θετικό παράδειγμα την Πορτογαλία, όπου τα αντιλαϊκά μέτρα και η εποπτεία παραμένουν και μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, ενώ η αύξηση του μέσου μισθού δεν έφτασε ούτε το 1 ευρώ ανά ημέρα, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πώς βλέπει την επόμενη μέρα και για την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αντίστοιχες δηλώσεις για το θετικό παράδειγμα της Πορτογαλίας έγιναν πριν λίγο καιρό και από τον ΣΕΒ κι όχι φυσικά γιατί τους έπιασε ο πόνος για τους εργαζόμενους, τόσο της Πορτογαλίας όσο και της Ελλάδας».

Μωρέ, τι ωραία και φιλολαϊκά που τα λέει το… τιμημένο! Μόνο που κάνουν πως δεν ξέρουν οι σπάγκοι του Περισσού, πως σ’ αυτή την συγκυβέρνηση που είναι υπό την Εποπτεία των διεθνών τοκογλύφων και που παίρνει τα «αντιλαϊκά» μέτρα, ένας εκ των τριών εταίρων είναι το «αδελφό» Κ.Κ. Πορτογαλίας, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα τελευταία σταλινικά υπολείμματα στην Ευρώπη – μαζί με το… τιμημένο κουκουέ!