ΠΑΝΟ, ΜΠΑΝΑΝΑ! Γ.Γ. ΝΑΤΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ… Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ

Την απάντηση που άξιζε σε πάντα πρόθυμους και δεδομένους (σαν τους Τσιπροκαμμένους…), έδωσε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Στόλτενμπεργκ, για την υπόθεση των δύο απαχθέντων από τους Τουρκαλάδες αξιωματικών:

«Αυτό είναι ένα θέμα, του οποίου η επίλυση εναπόκειται στην Ελλάδα και στην Τουρκία», είπε ο… φίλος και… προστάτης μας, σε συνέντευξη που έδωσε στο τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού.

Ούτε καν μια φραστική παραίνεση προς την Τουρκία, να κάνει μια χειρονομία «καλής θελήσεως», δεν έκανε ο επικεφαλής της ανθελληνικής συμμορίας!

Και για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία για τις προτιμήσεις των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, ο λεγάμενος προσέθεσε: «Η Τουρκία συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ» και εξέφρασε την… ευγνωμοσύνη του προς τους Τουρκαλάδες: «Είμαστε ευγνώμονες στην Τουρκία για τη στήριξή της στο ΝΑΤΟ.

Τέλος, κάλυψε απόλυτα τους Τούρκους ακόμα και στο θέμα της αγοράς των δύο αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 από την Ρωσσία: «Είναι εθνική απόφαση του καθενός από τους συμμάχους, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, οι στρατιωτικές δυνάμεις, στις οποίες θέλει να επενδύσει».

(ΥΓ): Πάνο, μπανάνα!