ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ! ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

Ενώ τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν συνεχώς εκκλήσεις στους υπολοίπους του «συνταγματικού» τόξου για τον σχηματισμό «αντιφασιστικού μετώπου», βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως συγκυβερνούν με ακροδεξιούς και ρατσιστές!

Έτσι, με αφορμή τη δήλωση του ακροδεξιού άλλοθι του υπουργοπάνου Καμμένου, Δημήτρη Καμμένου, που της επιτέθηκε για τη συμμετοχή της σε συνέδριο φιλοκουρδικού κόμματος («Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;»), η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, αποκάλυψε στο Twitterπως τα συντρόφια συγκυβερνούν με ακροδεξιούς και ρατσιστές:

«Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ. Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων..».

Να επέμβει αμέσως η… Αντιρατσιστική Υπηρεσία, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο, ο Ρουβίκωνας, ο Σόρος και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», για την απομάκρυνση των «ακροδεξιών» και «ρατσιστών» από τη συγκυβέρνηση και την βαριά τιμωρία των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβερνούν μαζί τους!