«ΕΥΠΑΘΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΜΕ –ΚΛΕΜΜΕΝΟ- ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ

Παραλίγο να σημειωθεί νέα τραγωδία (θυμηθείτε την περυσινή στο Μενίδι, όπου έχασε τη ζωή του ένα 12χρονο παιδί…) στην Κέρκυρα, με πυροβολισμούς από «ευπαθή»!

Πιο συγκεκριμένα, ένας 35χρονος «ευπαθής», στην περιοχή «Λιβάδι Ρόπα» είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με μέλη της οικογενείας του και εν συνεχεία πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και άρχισε να πυροβολεί στο οδόστρωμα. Τα σκάγια όμως από τους πυροβολισμούς του οδοστρώματος, εξοστρακίστηκαν και τραυμάτισαν συνολικά πέντε άτομα, ηλικίας από 11 έως 41 ετών. Συγκεκριμένα τραυματίστηκαν ένας 11χρονος, ένας 13χρονος, μία 12χρονη, ένας 19χρονος και ένας 41χρονος!

Ο 35χρονος συνελήφθη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, είχε κλέψει από σπίτι που διέρρηξε τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία επίσης είχε κλέψει το περασμένο Σάββατο, από την περιοχή Αλεπού Κέρκυρας.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!