ΚΑΜΜΕΝΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ!

Επίσκεψη στην βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο έκανε ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών Καμμένος και τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον Ήρωα της ΕΟΚΑ, Ευαγόρα Παλληκαρίδη: «Σήμερα βρίσκομαι εδώ ανεπίσημα για τα «Ευαγόρεια». Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης οδηγεί όλο τον Ελληνισμό, με το παράδειγμά του, με την αυτοθυσία του».

Τα κομμούνια με τα οποία συνοδοιπορεί ο εν λόγω ελαφροδεξιός ήτανε σεσημασμένοι προδότες και ρουφιάνοι του ενωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, η οποία είχε συστήσει και ειδική ομάδα που τους ξεπάστρευε. Μάλιστα, στις 17 Απριλίου 1955, ο Αρχηγός Διγενής έγραψε στο ημερολόγιό του ότι είχε συντάξει προειδοποίηση προς το AKEΛ να μην παρεμβαίνει στο έργο της EOKA, «άλλως θα πέσει λεπίδι», αλλά οι προδότες κομμουνιστές δεν συμμορφώθηκαν. Υπεύθυνος δε των εκτελέσεων των προδοτών, ήταν ο «Δευκαλίων» της ΕΟΚΑ, ο κατοπινός πρόεδρος της Κύπρου (που έσωσε τον Ελληνισμό από το σχέδιο Ανάν), Τάσσος Παπαδόπουλος!

Εξάλλου, όπως είχε πει ο Αγωνιστής Κυριάκος Μάτσης: «Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί Αρετής».

Δεν δικαιούται, λοιπόν, να πιάνει στο στόμα του αυτός ο ξεδιάντροπος συνοδοιπόρος των κομμουνιστών τα ονόματα των Ηρώων της ΕΟΚΑ, διότι προσβάλλει βάναυσα την Μνήμη τους!