ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΒΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ή ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πολλοί ήταν αυτοί που εξεπλάγησαν από την υπερβάλλοντα ζήλο του κομμουνιστή Βούτση, να απαντήσει προσωπικά στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στη βουλή και εν συνεχεία να τον παραπέμψει στην… Επιτροπή Δεοντολογίας της βουλής. Ήταν η «παρέμβαση» αποτέλεσμα μόνο του μαρξιστικού του κόμπλεξ ή μήπως υπάρχει και κάτι άλλο;

Στις αρχές του 2017, ο κομμουνιστής Βούτσης έγινε ο πρώτος πρόεδρος της ελληνικής βουλής που επισκέφθηκε επισήμως το Ισραήλ – και μάλιστα επί τριήμερο.

Όπως δε αποκαλύπτεται από την ομιλία του προς τους σιωνιστές βουλευτές, στην Κνεσέτ (βουλή του σιωνιστικού κράτους) υπέγραψε και μια συμφωνία κατά του «αντισημιτισμού», για την οποία ποτέ δεν μάθαμε λεπτομέρειες. Ιδού ένα μέρος από το περιεχόμενο της ομιλίας του:

«Κυρίες και κύριοι, υπογράψαμε επίσης τη συμφωνία εναντίον του αντισημιτισμού, η οποία έχει υπογραφεί και από αρκετά άλλα κοινοβούλια, και είναι μια ενεργή, σύγχρονη πλατφόρμα απέναντι σ’ αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε πλέον μια αρκετά σύγχρονη νομοθεσία μαζί και με άλλες ευρωπαϊκές χώρες σ’ αυτόν τον τομέα. Γνωρίζετε πολύ καλά, και θα πρέπει προς αυτά τα φαινόμενα να είμαστε πολύ αυστηροί…».

Μήπως, λοιπόν, η «συμφωνία κατά του αντισημιτισμού» προβλέπει –μεταξύ των άλλων- και την παρεμπόδιση, του εθνικιστικού λόγου στη βουλή των Ελλήνων, με κάθε δυνατό τρόπο, στην οποία βεβαίως θα πρωτοστατεί ο πρόεδρος Βούτσης; Προφανώς, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα!