«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ» ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ: Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΧΙΠΣΤΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ – ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ»

 

Σε πρωτοφανείς ύβρεις κατά της ιστορικά μεγαλύτερης μορφής του Ελληνισμού, προχώρησε ο συριζοκαμμενικός (των «συλλογικοτήτων» των Εξαρχείων) «καλλιτέχνης» Πουλικάκος, μιλώντας στο reader.gr. Ταυτόχρονα, έκανε και… μαθήματα εξωτερικής πολιτικής στα συντρόφια του, αποκαλύπτοντας που ανήκουν η Μακεδονία και το Αιγαίο:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος κατά κάποιο τρόπο βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα. Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής. Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Τα ψάρια του Αιγαίου τα ψαρεύουν και οι μεν και οι δε».

Και ως «κερασάκι» στην τούρτα, ο «προοδευτικός καλλιτέχνης» ζήτησε την νομιμοποίηση της «ψυχαγωγικής» χρήσης του χασίς – για να αποβλακωθεί ο λαός και η νεολαία και να ενστερνιστούν πιο εύκολα τις «απόψεις» της εθνομηδενιστικής κομμουνιστικής αριστεράς!