Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ» ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Τις προηγούμενες ημέρες, αφού γέμισαν τα «ρεζερβουάρ» τους, τα γνωστά και μη εξαιρετέα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια του διαδικτύου, πέρασαν στην επικοινωνιακή αντεπίθεση, κηρύσσοντας… πόλεμο!

Ένα από τα πιο καταγέλαστα παραμύθια τους, με αφορμή την τυπική έρευνα που διατάχθηκε από το ΓΕΣ για τις συνθήκες της σύλληψης των 2 στρατιωτικών, ήταν ότι το δήθεν… «γεράκι» ο Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης (σε συνεννόηση με τον… πολέμαρχο Καμμένο, βεβαίως-βεβαίως…), αφού βεβαιώθηκε πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί απήχθησαν μέσα σε ελληνικό έδαφος, ήταν έτοιμος να διατάξει τα… κομάντα του να… απαγάγουν και να αιχμαλωτίσουν Τούρκους στρατιώτες, ως «τετελεσμένο ισοδύναμο» – δίνοντας ταυτόχρονα «ένα γερό μάθημα» και σε Αλβανούς και Σκοπιανούς, για να κάτσουν… φρόνιμα. Και πως ο πρέσβης των ΗΠΑ προσπαθούσε εναγωνίως να… συγκρατήσει το «γεράκι», για να μην… χτυπήσει!

Τελικά, από το υπουργείο του «μεγάλου χορηγού» και το «γεράκι» ανακοινώθηκαν τα εξής εξόχως απογοητευτικά για τη «βάση» από την οποία ξεκίνησαν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των ξεσαλωμένων διαδικτυακών παπαγάλων:   

«Τέλος στην σεναριολογία των τελευταίων ημερών επιχειρούν να βάλουν ανώτατες στρατιωτικές πηγές αναφορικά με τον τρόπο και τον τόπο σύλληψης των δυο στρατιωτικών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η σύλληψη πραγματοποιήθηκε, ναι μεν σε μικρή απόσταση, αλλά σε τουρκικό έδαφος».

Ήρθε -στο καπάκι- και η χθεσινοβραδινή «κατευναστική» ομιλία Τσίπρα στη βουλή, καθώς και οι δηλώσεις διάφορων συριζαίων (Φίλη, Κουρουμπλή, κ.λπ.) και τα… αποτελείωσαν!

Παραδίδουμε τα παπαγαλάκια στη χλεύη σας!