ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ» – ΑΜΑ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ!

Μπορεί ο Καμμένος να μην κατάφερε να εξασφαλίσει την υποστήριξη των μεγάλων αφεντικών του, Αμερικανοσιωνιστών (που τον έχουν για… κλωτσοσκούφι…), για την υπόθεση των δύο απαχθέντων Ελλήνων αξιωματικών, αλλά προσπαθεί να εξασφαλίσει την υποστήριξη των… Ρουμάνων.

Ευρισκόμενος, λοιπόν, στην Ρουμανία είπε τα εξής: «Ενημέρωσα τον Υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών».

«Ομήρους» και όχι συλληφθέντες; Πολύ σωστά, αλλά… Αυτός δεν είπε προ τριημέρου πως οι δύο στρατιωτικοί συνελήφθησαν εντός τουρκικού εδάφους; Ο πρωθυπουργός τον οποίο στηρίζει («μέχρι τέλους»…) δεν μίλησε για «σύνηθες επεισόδιο»; Οι υπουργάρες της συγκυβέρνησης που στηρίζει δεν είπαν πως «δεν είναι μείζον θέμα»; Τι μας παριστάνει τώρα;

Και εν τέλει, εφόσον οι δύο στρατιωτικοί είναι «όμηροι» των Τούρκων, άμα σου βαστάει τράβα να τους απελευθερώσεις! Αλλιώς, βγάλε το σκασμό!