Α ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

Όταν οι Τραμπ και Κιμ εξαπέλυαν απειλές εκατέρωθεν και οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα βρίσκονταν (υποτίθεται!) στα πρόθυρα… πυρηνικού πολέμου, είχαμε επισημάνει πως πρόκειται για κακόγουστο θέατρο μεταξύ δύο παλιάτσων!

Τώρα ήρθε ο καιρός να επιβεβαιωθούμε και στην πράξη!  

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απηύθυνε πρόσκληση στον Ντόναλντ Τραμπ να συναντηθούν και ο Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησε να διεξαχθεί σύνοδος κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, ανακοίνωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της προεδρίας της Νότιας Κορέας Τσανγκ Λι Ουνγκ.

Η συνάντηση θα γίνει ως τον Μάιο, πρόσθεσε ο ίδιος και σημείωσε την προθυμία του Κιμ να συναντηθεί με τον Τραμπ το συντομότερο δυνατόν. Επιπλέον, προσέθεσε πως:

«Ο Κιμ δεσμεύθηκε ότι η Βόρεια Κορέα θα απόσχει από οποιαδήποτε περαιτέρω δοκιμή πυρηνικού όπλου ή βαλλιστικού πυραύλου και δεσμεύεται να καταβάλλει προσπάθεια για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου».

Την πραγματοποίηση της συνάντησης των δύο παλιάτσων επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter.

(ΥΓ) 1: Α ρε συντρόφια, τι… νίλες παθαίνετε! Μετά την Κούβα και το Βιετνάμ, πάει και το τελευταίο «οχυρό» του σταλινισμού, η Βόρεια Κορέα! Έπεσε στα πόδια του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού!

(ΥΓ) 2: Ρε συντρόφια, μήπως είναι η ώρα για μια συναντησούλα του Κουτσούμπα, αν όχι με τον Τραμπ, τουλάχιστον με τον εν Αθήναις Αμερικανό πρέσβη, για να του υποβάλλει τα… σέβη του; Τόσοι και τόσοι κομμουνιστές «ηγέτες» το έκαναν, εσείς θα μείνετε… πίσω;