ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ!

Ξεσαλώνουν (αφού γέμισαν τα «ρεζερβουάρ» τους…) τις 2-3 τελευταίες ημέρες τα «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια της καμμεναρίας, διακινώντας αβέρτα τερατώδη fake news!

Ένα απ’ αυτά τα fake news, είναι ότι δήθεν οι… φίλοι μας οι σιωνιστές στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη τους τα οποία θα αναπτυχθούν σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια για να μας βοηθήσουν να… κατατροπώσουμε τους Τουρκαλάδες στον πόλεμο που θα ξεκινήσει από… στιγμή σε στιγμή.

Κι όλα αυτά, χάρη στο λεβέντη μας, το καμάρι μας, το λιοντάρι μας, τον υπουργοπάνο Καμμένο:

«Η συμφωνία κλείστηκε κατά την αποστολή του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου στο Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα, όταν συναντήθηκε με τον ομόλογό του, του Ισραήλ Α. Λίμπερμαν και του ζητήθηκε έμπρακτη στήριξη στην κρίση με τη Τουρκία.

Σε μια δύσκολη στιγμή το Ισραήλ δίνει το παρών. Δεν έχει σημασία πόσα μαχητικά στέλνει, είναι η βούληση να στηρίξει την Ελλάδα, σε αυτή την φάση…».

Τι κρίμα που διαψεύστηκαν αυθημερόν!

Το λοιπόν, η βουλή του Ισραήλ (Κνεσσέτ) καταψήφισε με ψήφους 41 έναντι 28 υπέρ, την πρόταση νόμου που υπέβαλλε ο πρόεδρος του κόμματος Γες Αρτίντ, Γιαρ Λάπιντ, για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Ο δε Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Τζίπι Γουόλοβιτς, εξήγησε την άρνηση ως εξής «η χώρα δεν θα λάβει επίσημη θέση επί του θέματος υπό το πρίσμα της πολυπλοκότητας και των διπλωματικών επιπτώσεών της και επειδή έχει μια σαφή πολιτική σχέση».

Ήτοι, για να μην στενοχωρηθεί ο Ερντογάν Πασάς!

(ΥΓ): Ή μήπως είναι… κόλπο, για να επαναπαυθεί ο Πασάς και μόλις μας χιμήξει να τον συντρίψουμε μαζί με τους… φίλους μας τους σιωνιστές; Μεγαλοφυές, ε; Σίγουρα κι αυτό ο Καμμένος το σκέφτηκε!