ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ «ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ» ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΚΥΠΡΟ (ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ)! «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Βρε τους… φίλους μας τους Αμερικανούς, που θα στείλουνε τον 6ο Στόλο (κορίτσια, ο Στόλος!) στην Κύπρο, για να… καθαρίσουνε για πάρτη μας και να κατατροπώσουνε τους Τουρκαλάδες!

Μόνο που η αλήθεια απέχει πολύ απ’ αυτά τα προπαγανδιστικά παραμύθια, που διακινούν τα θλιβερά διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου και της πρεσβείας!

Σήμερα, λοιπόν, οι… φίλοι (και «σύμμαχοι», και «προστάτες» μας, κ.τ.λ., κ.τ.λ.), εξέδωσαν ανακοίνωση (το State Department – πιο επίσημη δε γίνεται!) με την οποία δικαιώνουν τις αξιώσεις του Ερντογάν Πασά για διαμοιρασμό των ενεργειακών πόρων στην Κύπρο – και εμμέσως πλην σαφώς- και στο Αιγαίο! «Καζάν-Καζάν» (μισά-μισά) που λέει κι ο Πασάς!

Ιδού η ανακοίνωση των… φίλων μας:

«Στηρίζουμε το δικαίωμα της Κύπρου να αξιοποιήσει τους πόρους που βρίσκονται εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι πόροι του πετρελαίου και του φυσικού αερίου του νησιού, όπως και όλοι οι πόροι του, θα πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια μεταξύ των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης. Αποθαρρύνουμε κάθε ενέργεια ή ρητορική που αυξάνει τις εντάσεις στην περιοχή».

Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες της Ελλάδος ή όχι ακόμα;