ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ: «ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»!

 
Τουρκικός όχλος πολιόρκησε χθες την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα.
Ενοχλημένοι από το κάψιμο της τουρκικής σημαίας από πολίτες που διαδήλωναν κατά της Τουρκίας και υπέρ της απελευθέρωσης των δύο αιχμαλώτων Ελλήνων στρατιωτικών στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, προχώρησαν σε εμπρηστικές δηλώσεις και ανάρτησαν απειλητικά πανό, με πιο χαρακτηριστικό αυτό που έγραφε «Έλληνες είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα»!
«Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι εμείς ως Τούρκοι νέοι θα δώσουμε την πιο σκληρή απάντηση, αν χρειαστεί, ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές προσεγγίσεις που έχουν στόχο την Τουρκική Δημοκρατία.
Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αποδείξουμε ότι θα δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τη σημαία μας που κράτησαν με το αίμα τους οι νεκροί ήρωές μας. νΔηλώνουμε ότι θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι διαδηλωτές άφησαν διπλωμένη μία ελληνική σημαία έξω από την πρεσβεία, ωστόσο, διπλωματικές πηγές το διαψεύδουν.
Πάλι καλά που ο τουρκικός όχλος δεν φώναξε τον Νουρεντίν Πασά να απαγγείλει κατηγορίες στους Έλληνες εθνικιστές και να τους παραδώσουν στο πλήθος… Αν τους δινόταν η ευκαιρία, τα ίδια θα ξαναέκαναν. 
Κ.Π.