«ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: 0+0 =7+6!

Τα μάθατε τα νέα; «Αιφνιδιάστηκαν» οι Τούρκοι από την ελληνική ΝΟΤΑΜ (γεια σου Καμμένε άρχοντα, πάρε τους τα υπάρχοντα!) κι έκαναν «μηδέν παραβιάσεις για πρώτη φορά στο Αιγαίο», θριαμβολογεί σεσημασμένο διαδικτυακό παπαγαλάκι του Καμμένου – το οποίο δουλεύει “part time”!

Ιδού τα νέα για τον… εθνικό θρίαμβο: «Έτσι και για πρώτη φορά μετά από πολλές εβδομάδες διέκοψε το όργιο τω παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ)  του προηγούμενου διαστήματος. Ακόμη και τα τουρκικά μαχητικά, 6 στον αριθμό, σε δύο σχηματισμούς που εμφανίστηκαν στο Αιγαίο δεν προχώρησαν σε παραβιάσεις του ΕΕΧ συμμορφούμενα πλήρως  με την ελληνική ΝΟΤΑΜ».

Όμως, στη συνέχεια του ιδίου δημοσιεύματος, οι «μηδέν» παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου έγιναν… εφτά (7) και προστέθηκαν σ’ αυτές και 6 παραβάσεις του FIR Αθηνών:

«Το μοναδικό εναέριο μέσο που προχώρησε σε παραβιάσεις του ΕΕΧ ήταν ένα ελικόπτερο του τουρκικού Ναυτικού το οποίο συμμετείχε στην άσκηση SAR δυτικά του Καστελόριζου… Πιο ειδικά και όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ ένα τουρκικό ελικόπτερο πραγματοποίησε 7 παραβιάσεις του ΕΕΧ ενώ συνολικά μαζί με τα 6 F-16 πραγματοποιήθηκαν και 6 παραβάσεις του FIR Αθηνών…».

Άρα, 0+0 = 7+6! Γιούχα παπαγαλάκια!