ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ «ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ… ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ «ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ» ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Το νόημα του αποτελέσματος των εκλογών στην Ιταλία, αναλύει η -σταλινική- «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, σε κύριο άρθρο της υπό τον τίτλο «Οι «καμπάνες» των ιταλικών εκλογών».

Για ποιους χτυπάνε οι «καμπάνες»; Όπως εξηγούν τα συντρόφια, οι «καμπάνες» της ενίσχυσης των εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων, τώρα στην Ιταλία και προηγουμένως σε άλλες χώρες της Ευρώπης (ενδεικτικά αναφέρουν την Γερμανία, την Αυστρία, την Γαλλία, αλλά και το Brexit της Βρετανίας) «χτυπάνε» και για την ξοφλημένη αριστερά, αλλά και για το σύνολο του ευρωπαϊκού κατεστημένου – μέρος του οποίου είναι και η αριστερά, σε όλες της τις μορφές- και σημαίνουν συστημικό προσκλητήριο μάχης. Στο οποίο, δηλώνουν την διακαή επιθυμία τους να είναι… πρωτοπόρα η αριστερά, για να… καθαρίσει για πάρτη του συστήματος!

Επιπλέον, τα συντρόφια ομολογούν ότι… «ταρακουνήθηκαν» κι έδειξαν πολύ ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θα τους… ταρακουνήσει ακόμα περισσότερο, όταν θα γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα: «Άλλωστε και στη χώρα μας η Ακροδεξιά παραμένει αγκάθι στην κοινωνία μας…».

Το φόβο μας να’ χουν!