ΤΑ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ» ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ «ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ» ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ!

Μπορεί στην πραγματική ζωή η Ελλάς να έχει υποστεί έναν νέο μεγάλο εθνικό εξευτελισμό –και μάλιστα διαρκείας- αλλά στην εικονική πραγματικότητα των «εθνικοφρόνων» διαδικτυακών παπαγάλων του Καμμένου, η… νίκη είναι κοντά!

Έτσι, αφού γέμισαν τα «ρεζερβουάρ» τους, οι παπαγάλοι έκοψαν τις γκρίνιες και τις απαξιωτικές κριτικές των τελευταίων ημερών και τώρα ξεσαλώνουν, με δημοσιεύματα με τα οποία γελάνε ακόμα και οι πέτρες!

Εφόσον, λοιπόν, ο μέγας χορηγός τους δεν τολμάει να… λιονταρίσει επωνύμως υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών, λιονταρίζουν για λογαριασμό του τα παπαγαλάκια του.

Έτσι, για την τουρκική NAVTEX στην περιοχή του Καστελόριζου«απόλυτα έγκυρες κυβερνητικές πηγές» (εννοώντας τον Καμμένο…) τους «διαμηνύουν: «Ελπίζουμε να μην διανοηθούν να κάνουν κάτι που θα αμφισβητήσει ενεργά την ελληνική κυριαρχία στο νησί. Θα λάβουν άμεση απάντηση και θα είναι κάτι που θα το θυμούνται για καιρό»!

Έπειτα, παρά το ότι ο μέγας χορηγός τους δικαίωσε δημοσίως τους Τούρκους εισβολείς και απαγωγείς, με δήλωσή του στην οποία αναφέρει πως οι 2 όμηροι των Τούρκων «πέρασαν μέσα στο τουρκικό έδαφος για λίγα μέτρα και εκεί συνελήφθησαν», τα παπαγαλάκια του διακηρύσσουν πως δήθεν «Αλλάζει πορεία η Αθήνα και το ΥΠΕΘΑ στο θέμα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Αυτό σημαίνει ότι αφήνεται το ενδεχόμενο, τα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς να ήταν εντός ελληνικού εδάφους και όχι εντός τουρκικού…».

Φτάνουν δε στο σημείο να προαναγγείλουν και «Ελληνική επιχείρηση απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών» (με εντολή Καμμένου, φυσικά…), την οποία τάχα μου«φοβάται η Άγκυρα»!!!

Λόγω του γελοίου του πράγματος, βάζουν και μια… αμερικανική πινελιά στις κατά παραγγελίαν φαντασιώσεις τους, υποστηρίζοντας πως… «θατην εκτελέσουν Αμερικανοί με ελληνική Σημαία και την συμμετοχή κάποιων Ελλήνων», γιατί οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί «επιθυμούν διακαώς το τσαλάκωμα της Τουρκίας».

Όμως, υπάρχει κι άλλη… λύση, να πιάσουμε κι εμείς Τούρκους αιχμαλώτους για να’ ρθει η κατάσταση στα ίσια της: «Θα δούμε Τούρκους αιχμαλώτους; Πάμε για ισοδύναμο τετελεσμένο – Αποδεσμεύτηκαν οι κανόνες εμπλοκής», ωρύεται άλλο παπαγαλάκι!

Την ίδια ώρα που γράφονται αυτά τα κραυγαλέα ψεύδη, τα δύο Ελληνόπουλα μαρτυράνε στα τουρκικά μπουντρούμια, έχοντας αφεθεί στο έλεος των Τουρκαλάδων από τον «εθνικόφρονα» μεγάλο χορηγό των διαδικτυακών παπαγάλων και το κλωτσοσκούφι της Μέρκελ και του Τραμπ, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος! Γιούχα παπαγαλάκια!