Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Πλατσατούρας 
Μεγάλες στιγμές έζησε σήμερα η πολύπαθη πόλη των Άνω Λιοσίων την οποία επισκέφτηκε ο «πρωθυπουργός» για να εγκαινιάσει την μεταφορά της υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής . Σημειώνεται ότι η Αστυνομία δεν θα πληρώνει ενοίκιο για το κτίριο και την ανακατασκευή πραγματοποίησε ο δήμος με δικά του έξοδα. Το κτίριο που παραχώρησε ο δήμος είναι ένα διώροφο, όπου παλιότερα στεγαζόταν η Πολεοδομία. Όπως δήλωσαν αξιωματικοί που το παρέλαβαν το κτίριο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για υψίστου επιπέδου συνθήκες εργασίας και υγιεινής, διαθέτει υπερσύγχρονα κρατητήρια, γραφεία, μπάνια, κ.λ.π., είναι περιφραγμένο και θεωρείται υπερασφαλές, ενώ εξυπηρετεί απολύτως τους σκοπούς της Αστυνομίας.
Στο ισόγειο έχει διαμορφωθεί χώρος για τις δύο ΟΠΚΕ.
Επιτέλους…..Από σήμερα δεν θα υπάρχουν στην πόλη μας ναρκωτικά, όπλα, δεν θα γίνεται σωματεμπορία, θα παταχθεί το λαθρεμπόριο τσιγάρων, οι εκβιασμοί, οι ληστείες με καλάσνικοφ και οι καταυλισμοί-«ορμητήρια» εγκλήματος θα γκρεμιστούν.
Δεν θα είναι η πόλη μας γεμάτη διακινητές ναρκωτικών.
Τα παιδιά μας θα μπορούν να παίξουν ανενόχλητα στις γειτονιές μας, θα σταματήσουν οι διελεύσεις τοξικομανών έξω από σχολεία, δεν θα υπάρχουν επιθέσεις ακόμα και σε ανήλικα παιδιά για να τα ληστέψουν.
Δεν θα φοβούνται οι κάτοικοι να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μην τυχόν και τους καρφωθεί καμιά σφαίρα στον κεφάλι.
Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ θα κάνουν με ασφάλεια την δουλειά τους.
Τα λεωφορεία του ΟΣΥ θα κάνουν ανενόχλητα τα δρομολόγια τους και οι οδηγοί και οι επιβάτες θα έχουν το αίσθημα της ασφάλειας, γιατί δεν θα κινδυνεύουν καθώς κάνουν την δουλειά τους να τους έρθει καμιά πέτρα στο κεφάλι, δεν θα σπάνε τα τζάμια των λεωφορείων πετώντας τους πέτρες και δεν θα τους σκίζουν τα λάστιχα.
Οι «ευπαθείς» θα πληρώνουν ρεύμα και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ θα κάνουν με ασφάλεια την δουλειά τους.
Για να επανέλθω στην πραγματικότητα ΤΙΠΟΤΑ από όσα περιέγραψα δεν πρόκειται να συμβεί και τα Άνω Λιόσια θα συνεχίσουν να είναι μια περιοχή τρόμου, εγκληματικότητας και ανομίας. Όλα γίνονται για πολιτική σπέκουλα.
Ο μόνος πολιτικός φορέας που έχει και την θέληση αλλά και την πολιτική βούληση να εφαρμόσει την νομιμότητα είναι η Χρυσή Αυγή και αυτή η ώρα πλησιάζει.