ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ! 13 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πιάστηκε στα πράσα «κλέπτων οπώρας» ο φυσικός διάδοχος των Λένιν, Στάλιν και λοιπών μπολσεβίκων ηγετών στην Ρωσσία! Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσαν οι φορολογικές αρχές της Ελβετίας, ο υποψήφιος για τη ρωσική προεδρία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας Πάβελ Γκρουντίνιν έχει 13 λογαριασμούς σε ελβετική τράπεζα. Στους 12 λογαριασμούς έχει -εκατομμύρια- δολλάρια και στον 13ο ατόφιο χρυσάφι! Την σχετική ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους έκανε το μέλος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσσίας, Αλεξάντρ Κίνεφ.

Ο Κίνεφ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι « με βάση τα δεδομένα της 31ης Δεκεμβρίου του 2017 και με βάση τα στοιχεία τα οποία παρουσίασε η φορολογική υπηρεσία της Ελβετίας, υπήρχαν 13 λογαριασμοί» μεταξύ των οποίων κι ένας λογαριασμός που αφορούσε πολύτιμα μέταλλα και συγκεκριμένα χρυσό». Ο ίδιος είπε επίσης ότι «με βάση τα στοιχεία που διαθέτει η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή» ο μπολσεβίκος Πάβελ Γκρουντίνιν είχε δηλώσει «ότι δεν έχει λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες».

Που τα βρήκε άραγε το κομμούνι τόσα πολλά λεφτά;

(ΥΓ): Ε ρε και να μπει το ΣΔΟΕ στο Παλάτι του Περισσού, τι θα βρει μέσα! Ε ρε και να μπει… Όταν θα γίνει Εθνικό Κράτος στην Ελλάδα, τότε να είστε σίγουροι πως θα μπει!