ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ: «ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!» – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και διακοπή στην απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας προκλήθηκε σήμερα, κατόπιν παρεμβάσεως της Χρυσής Αυγής. Παρόντος του Υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου είχε προγραμματιστεί συζήτηση σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε πρόσθετη ενημέρωση από τον Κοτζιά για τους 2 Έλληνες Στρατιωτικούς που αιχμαλωτίστηκαν στον Έβρο. Με έκπληξη είδαμε να εμφανίζεται και να συμμετέχει στην εν λόγω συνεδρίαση ο βουλευτής του Σύριζα Μουσταφά, που σύμφωνα με αδιάψευστες δηλώσεις του Ερντογάν… είναι δικός του!

Η Χρυσή Αυγή απαίτησε την απομάκρυνση του εν λόγω παράγοντα, ώστε να μη διαρρεύσουν κρίσιμα κρατικά μυστικά στην τουρκία. Εκείνη την κρίσιμη ώρα οι συριζαίοι και οι λοιποί βουλευτές του ανθελληνικού τόξου προκάλεσαν εντέχνως στημένο επεισόδιο, με αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδρίασης.

Με φωνασκίες και χειρονομίες συγκάλυψαν την εγκληματική πολιτική της συγκυβέρνησης, που μετατρέπει την χώρα σε προτεκτοράτο της τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thermo-epeisodio-sthn-aporrhth-epitroph-amunas-na-apoblhthei-twra-o-moustaf#ixzz58zQGBPu4