ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Εμπρηστική επίθεση αναρχοκομμουνιστών στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως - Πλήρης ασυδοσία του παρακράτους με την ανοχή της κυβέρνησης!

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, όπου άθεοι παρακρατικοί τοποθέτησαν στα γραφεία της αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά, η οποία περιορίστηκε σε εξωτερικό τμήμα των εγκαταστάσεων και σβήστηκε από την Πυροσβεστική. Σημειώθηκαν μικρές υλικές φθορές στην είσοδο των Γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης.

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, παρότι οι αστυνομικοί συνέλλεξαν υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού, τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση, ουδεμία σύλληψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί, ούτε κανείς πρόκειται να τιμωρηθεί.

Αν επρόκειτο για κανένα άντρο ανομίας αναρχοκομμουνιστών ή κάποια δομή ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες είναι απολύτως βέβαιο πως οι ένοχοι θα βρίσκονταν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emprhstikh-epithesh-athewn-anarchokommounistwn-sthn-iera-mhtropolh-neapolew#ixzz58ykJedA9