ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

Στην ωμή παραδοχή, ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, κινείται πέραν από «σοβινισμούς και υπερπατριωτισμούς» κι έχει αφήσει στο έλεος του Ερντογάν Πασά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που απήχθησαν –πιθανότατα μέσα από ελληνικό έδαφος- προχώρησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Κουρουμπλής, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ιδού οι κυνικές δηλώσεις του εκπροσώπου της συγκυβέρνησης:

«Ας αφήσουμε τους σοβινισμούς και τους υπερπατριωτισμούς, αν χρειάζεται η χώρα να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια ή αν χρειάζεται με ψυχραιμία και υπομονή… Τί να πάει η Ελλάδα; Να καταλάβει την Τουρκία; Τί να κάνουμε δηλαδή; Σε αυτά τα ζητήματα δεν πρέπει να προσπαθεί ο ένας να είναι πιο πατριώτης απ’ τον άλλο».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον προσπαθούν για την απελευθέρωση των δύο, ο εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης είπε πως γίνεται με… διεθνή ενημέρωση – εννοώντας προφανώς τα υπερατλαντικά αφεντικά της- ελπίζοντας πως αυτοί θα… καθαρίσουν: «η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ενημερώνοντας ακριβώς γι’ αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν. Όλοι ξέρουν ότι η Τουρκία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κατάσταση που βρίσκεται και όλοι αναμένουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι από την Τουρκία αλλά η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να κρατήσει την υπομονή της και να υπερασπίσει τα συμφέροντά της. Τελεία και παύλα».

Χωρίς πολλά λόγια, τοιούτοι κυβερνούν την Ελλάδα μας κι αλίμονο στα παιδιά μας που έχουν πέσει στα χέρια του εχθρού!