Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ!

 

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Όταν μας ρωτούν για τους υπεύθυνους της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, δεν έχουμε παρά να υποδείξουμε την περίφημη και πολυδιαφημισμένη γενιά του Πολυτεχνείου ως την υπ’ αριθμόν ένα αιτία της σημερινής δεινής κατάστασης. Όχι άδικα βεβαίως: η γενιά του Πολυτεχνείου ήταν και παραμένει ο βασικός πυλώνας επί του οποίου οικοδομήθηκε το αισχρό και ανάλγητο Πελατειακό Κράτος που συνιστά στις μέρες μας θηλιά στο λαιμό κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας και κατ’ επέκταση ανάχωμα ανυπέρβλητο σε κάθε προσπάθεια οικονομικής προόδου και ανάκαμψης.

Η από οκταετίας εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική η οποία καταχρηστικώς φέρει τον τίτλο της δήθεν «μεταρρυθμιστικής» περιόδου, αποτελεί σαφώς στάχτη στα μάτια ενός Λαού ο οποίος συνειδητά οδηγήθηκε από την πολιτική του ηγεσία στα νύχια του διεθνούς κερδοσκοπικού και τοκογλυφικού κεφαλαίου, ελλείψει παραγωγικού οικονομικού σχεδιασμού και συνειδητά παραδίδεται ως βορά σ’ αυτούς, προκειμένου να αποφύγουν τον καταλογισμό ευθυνών και την επακόλουθη τιμωρία οι πραγματικοί υπεύθυνοι.

Η οικονομική επιστήμη διδάσκει πως η ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής δύναται να συμβάλλει στην διαβίωση ενός Λαού στα πλαίσια ενός Κράτους, δεν είναι όμως από μόνη της ικανή να καταπολεμήσει την φτώχεια. Η καταπολέμηση της φτώχειας και η παραγωγή πλούτου έρχεται αναπόφευκτα μέσα από την εκβιομηχάνιση. Στην περίπτωση της Ελλάδος των Μνημονίων εντούτοις, δεν συμβαίνει τίποτε από τα δύο. Ακολουθείται αντιθέτως, η πεπατημένη των τελευταίων πέντε δεκαετιών η οποία και συνοψίζεται στην απόλυτη εξάρτηση της χώρας από τους ξένους, εξάρτηση η οποία επέρχεται μέσω του δανεισμού.

Ενώ λοιπόν ο αγροτικός τομέας πνέει τα λοίσθια στα ασφυκτικά για τον Έλληνα αγρότη πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο βιομηχανικός τομέας σκοπίμως οδηγείται σε οικονομικό μαρασμό προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την θριαμβευτική εισβολή των πολυεθνικών που θ’ απασχολούν φθηνά εργατικά χέρια, το Πελατειακό Κράτος ζει και βασιλεύει και μάλιστα διογκώνεται αντί να συρρικνώνεται όπως οι καιροί και οι συνθήκες απαιτούν. Φυσιολογικά συνεπώς, ενώ θα ανέμενε κανείς ν’ ανοίξουν θέσεις εργασίας από τον «ορυμαγδό μεταρρυθμίσεων» της μνημονιακής περιόδου, η κυβέρνηση για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους ανακοινώνει την πρόσληψη χιλιάδων ατόμων σε δήμους όλης της χώρας και στη μονιμοποίηση συμβασιούχων για την κάλυψη υποτιθέμενων αναγκών του δημοσίου τομέα!

Ακόμη λοιπόν κι αν ως δια μαγείας εξαφανιζόταν το δυσθεώρητο δημόσιο χρέος της χώρας αύριο το πρωί, οι πολιτικές επιλογές και ο οικονομικός προσανατολισμός των κυβερνήσεων, φιλελεύθερων και μαρξιστικών, συνιστούν την εγγύηση της επιστροφής της Ελλάδος σε καθεστώς όμοιο με το σημερινό σε βάθος χρόνου όχι μεγαλύτερο των 30-40 ετών. Ορθότατα και προφητικά ο πολύς Παναγιώτης Κονδύλης έγραφε προ δεκαετιών: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση». Ας αναρωτηθεί ο καθένας, τι μέρος του πλεονάσματος που παρουσιάζει με τυμπανοκρουσίες η κυβέρνηση της αριστεράς σήμερα, διοχετεύεται στην βιομηχανική ανάπτυξη. Απολύτως τίποτε, διότι απλούστατα στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αλλά η καλλιέργεια της ψευδαίσθησης στα φτωχά λαϊκά στρώματα πως το μαρξιστικό Κράτος συμβάλλει στην κάλυψη βασικών βιοποριστικών του αναγκών. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο κατά την οποία μεγάλο μέρος των μισθών και των συντάξεων των Ελλήνων συνιστούν επί της ουσίας επίδομα ή κοινωνικό βοήθημα!

Δυστυχώς για τους μαρξιστές και τους φιλελεύθερους υποτακτικούς των δανειστών, το αφήγημά τους μπάζει από παντού και απόδειξη είναι το γεγονός πως αυξάνεται αλματωδώς η κατηγορία των μη προνομιούχων Ελλήνων. Σ’ αυτούς τους συμπατριώτες μας, απευθύνεται κυρίως η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό σθεναρά και αποφασιστικά βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους. Στο έκτρωμα που καλείται Πελατειακό Κράτος, η Χρυσή Αυγή ούτε συμμετείχε ούτε έχει σκοπό να το συντηρήσει εις βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων που το χρυσοπληρώνουν. Κι αν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που επιμένουν στο μονόδρομο των Μνημονίων, τότε δεν θα τους χαλάσουμε χατίρι: θα επιβάλλουμε πλήθος Μνημονίων στα κόμματα της ξενοκρατίας και στο Πελατειακό τους Κράτος, διότι για εμάς τους Εθνικιστές προέχει ν’ αναπνεύσουν ξανά ελεύθερα η Πατρίδα και ο Λαός!