ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ένας ακόμα εκπρόσωπος των «δανειστών» (διεθνών τοκογλύφων) αποκαλύπτει ότι η περιβόητη «έξοδος από το Μνημόνιο» που προπαγανδίζουν οι Τσιπροκαμμένοι για τον Αύγουστο, είναι μια τεράστια απάτη!

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Ντέκλαν Κοστέλο, ο οποίος σε νέα παρέμβασή του στο Φόρουμ των Δελφών σήμερα Κυριακή, είπε ότι ναι μεν οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τις «διαρθρωτικές αλλαγές» έχουν περάσει από την ελληνική βουλή, αλλά πως μένει η πλήρης εφαρμογή τους. Και για να επιτευχθεί, θα υπάρξει «επιτήρηση» της Ελλάδος:

«Σε επίπεδο της νομοθέτησης μπορεί να είμαστε στο 100% αλλά στο επίπεδο της εφαρμογής έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσουμε. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο επιτήρησης για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων καθώς όπως τα επόμενα 3 με 4 χρόνια έχουν τη μεγαλύτερη σημασία».

Η οποία επιτήρηση, δε θα περιοριστεί στα επόμενα 3 ή 4 χρόνια, αλλά όπως διευκρίνισε: «χρειαζόμαστε μια στρατηγική ανάπτυξης που θα περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να υλοποιήσει η Ελλάδα τα επόμενα τρία, πέντε ή δέκα χρόνια».

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν οι κάργιες!