ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΖΙΠ, ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΦΑΝΤΩΝ;

 

Μια άλλη διάσταση στην ΑΠΑΓΩΓΗ και ΟΜΗΡΙΑ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, δίνει η σελίδα meaculpa.gr.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμά της (το οποίο δεν διαψεύστηκε από την συγκυβέρνηση των άφαντων…), επικαλούμενο έγκυρες στρατιωτικές πηγές και τους οικείους του ενός απαχθέντος στρατιωτικού, αφενός μεν η απαγωγή έγινε με τη βία κι εντός ελληνικού εδάφους και αφετέρου οι Τούρκοι έχουν στα χέρια τους ένα τζιπ, ασυρμάτους και οπλισμό!

Ιδού:

«Η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:  Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν! Ο λοχίας, πολύ «παλιός» στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον «νέο» ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία «Ρίμινι», για να του «δείξει τα κατατόπια» σε μια πολύ «περίεργη» περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές. Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές. Η ενέδρα των επίλεκτων «Μπορντό Μπερελί», που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης. Όπως επισημάνθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ του meaculpa, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο. Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται «εμπλοκές» με «γαλλικά» με Έλληνες πολίτες! Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν. Το ρεπορτάζ της AthensVoice συμφωνεί με πηγές του meaculpa που υποστηρίζει ότι έχουν δεχθεί βία…».