ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ’ ΝΑΙ Ο ΧΕΣΤΗΣ;

Πολύ νωρίτερα απ’ ότι νόμιζαν οι φανφαρόνοι «υπερπατριώτες» των Αθηνών, ήρθε η ώρα να αποδείξουν ότι εννοούν τα μεγάλα λόγια που έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες («θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε»!).

Αναφερόμαστε βεβαίως στην αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (τους βαθμούς των οποίων κρατά μυστικό το ΓΕΣ…) από τους Τούρκους. Οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στην Ανδριανούπολη, για να «δικαστούν», ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πρόταση ανταλλαγής τους με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα δύο «στελέχη» δεν εισήλθαν κατά λάθος σε τουρκικό έδαφος, λόγω των «κακών καιρικών συνθηκών», αλλά έπεσαν θύματα τουρκικής ενέδρας μέσα σε ελληνικό έδαφος! Κι είναι πραγματικά πολύ περίεργο που η ελληνική πλευρά υιοθετεί εσπευσμένα την τουρκική άποψη, περί συλλήψεως των δύο εντός τουρκικού εδάφους, ενώ δεν υπήρξε καμμιά επικοινωνία με τους αξιωματικούς για να επιβεβαιωθεί το που και πως συνελήφθησαν. Προφανώς, βολεύει κάποιους στην συγκυβέρνηση να ρίξουν τις ευθύνες στους δύο Έλληνες αξιωματικούς, για να κρύψουν τις πομπές τους!

Επιπροσθέτως, υπάρχει και η απόκρυψη του γεγονότος από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, για μια ολόκληρη ημέρα!

Και κάτι τελευταίο: που’ ναι ο ΧΕΣΤΗΣ; Πάλι κρύβεται;