ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η «ΒΑΛΙΤΣΑ»! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΧΕΣΤΗΣ!

Ενώ οι πανικόβλητες νερόκοτες των Αθηνών και τα ειδοποιημένα ΜΜΕ κρατάνε όσο μπορούν πιο χαμηλά το μέγα θέμα της ΑΠΑΓΩΓΗΣ και ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πιθανότατα ΜΕΣΑ από ελληνικό έδαφος, ο δε ΧΕΣΤΗΣ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης (όπως κάνει πάντα όταν σκουραίνουν τα πράγματα…), τα τουρκικά ΜΜΕ γράφουν πως οι δύο Έλληνες παραπέμφθηκαν στο δικαστήριο στην Αδριανούπολη, όχι μόνο για «παράνομη είσοδο στο τουρκικό έδαφος», αλλά και για «κατασκοπεία»!

Πράγμα που σημαίνει ότι θα πάει πολύ μακριά η «βαλίτσα»!

Παράλληλα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνδυάζουν την υπόθεση των δύο με την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα…

Σύμφωνα με δικές μας –ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες, οι ξεφτιλισμένοι άντρες των Αθηνών εκλιπαρούν τους Τουρκαλάδες να απελευθερώσουν τους 2 Έλληνες και να τους παραδώσουν τους 8, όχι άμεσα αλλά αργότερα, για να μην ξεφτιλιστούν τελείως, πλην όμως οι Τούρκοι επιμένουν σε ανταλλαγή «χέρι με χέρι»!

Για ότι νεώτερο θα επανέλθουμε…