ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!

«Λουκέτο» στον ιερότερο τόπο του χριστιανισμού, στον Ναό του Πανάγιου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, έβαλαν οι τοπικοί αξιωματούχοι της Ελληνορθόδοξης, της Ρωμαιοκαθολικής και της Αρμενικής Εκκλησίας, που είναι υπεύθυνες για την διαχείρισή του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των εξοντωτικών φορολογικών μέτρων (τα οποία θα έχουν και αναδρομική ισχύ!) και ενός νόμου περί απαλλοτρίωσης ακινήτων, από την σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ.

Ο Ναός της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ, έκλεισε από την Κυριακή και για άγνωστο χρονικό διάστημα – ενώ πλησιάζει και το Πάσχα.

Οι τρεις χριστιανικές Εκκλησίες κάνουν λόγο για «συστηματική και άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον των χριστιανών στους Αγίους Τόπους»!

Είναι τυχαίες οι ενέργειες των σιωνιστών κατά του Ναού του Παναγίου Τάφου; Ασφαλώς και όχι! Κάνουν τα πάντα για να διώξουν από κει τους χριστιανούς, καθώς στον χώρο αυτό (όπως επίσης και στον παρακείμενο χώρο του τεμένους του Ομάρ, του δεύτερου ιερότερου τόπου των μουσουλμάνων), ορθωνόταν κάποτε ο ναός του Σολομώντα – τον οποίο ονειρεύονται να ξαναφτιάξουν οι σιωνιστές (τρίτος ναός) για να στέψουν βασιλιά του κόσμου τον αντίχριστο μεσσία τους!