ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ! ΑΣΥΔΟΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΕΤΡΕΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μέρα μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έδειξαν ποιος κάνει κουμάντο σ’ αυτόν τον τόπο!

Έτσι, μετά από τις συνήθεις (πλέον!) νυχτερινές επιθέσεις κατά των διμοιριών των ΜΑΤ, στις 10:10 το πρωί συμμορία κόκκινων σκυλιών που έχει το λημέρι της στο «άσυλο ιδεών» της ΑΣΟΕΕ πήρε σβάρνα την Πατησίων, σπάζοντας τα πάντα! Από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μέχρι τα καταστήματα φτωχών μικρομεσαίων βιοπαλαιστών, ενώ ο κοσμάκης που περνούσε από κει έτρεχε για να γλιτώσει!

 

 

Και μετά από την νέα επιδρομή, οι τσιπροκαμμενικοί συμμορίτες κατέφυγαν και πάλι στο «άσυλο ιδεών» της ΑΣΟΕΕ, αφήνοντας τους απελπισμένους καταστηματάρχες να κλαίνε τη μοίρα τους!

Λίγο αργότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια… κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα. Ποιος κοροϊδεύει ποιον άραγε;