ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΕ… «ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ» ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ

Σοκ και ταραχή από το (σχεδόν) διψήφιο ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην δημοσκόπηση της Μέτρον Analysis, δεν προκλήθηκε μόνο στη συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, αλλά και στις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις».

Με πρώτα τα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα, που λυσσομανάνε γιατί όχι μόνο δεν έφτασε στο… 2% η Χρυσή Αυγή (όπως ήλπιζε ο αρχισκευωρός Αντωνάκης πως θα κατάφερνε με τις διώξεις), αλλά τώρα γιγαντώνεται κιόλας!

Έτσι, σε άρθρο τους με τίτλο «Οδηγούν την Ελλάδα… στα άκρα», ρίχνουν την ευθύνη στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και φτάνουν στο σημείο να υπερασπίζονται τις καταλήψεις των αναρχοκομμουνιστών, αποκαλώντας τις… «κοινωνικά στέκια», τις δε καταγέλαστες προβοκάτσιες του παρακράτους (όπως αυτήν στη «Φαβέλα») «ξέσπασμα των φασιστών» και «ανασύσταση των Ταγμάτων Εφόδου»!

Πάρτε μια γεύση από το παραλήρημά τους: 

«Ακούμε από προχθές όπου η δημοσκόπηση έδειξε άνοδο της Χρυσής Αυγής ότι αυτό οφείλεται στα εθνικά θέματα από τα οποία δεν κερδίζει τόσο η ΝΔ αλλά οι Χρυσαυγίτες είναι σε καλύτερη μοίρα.

Η αλήθεια είναι ότι τα άκρα ανεβαίνουν κάθε φορά που ευτελίζεται η πολιτική ζωή του τόπου αλλά ιδιαίτερα όταν υποβαθμίζονται οι θεσμοί. Είχαμε γράψει πρόσφατα πως θα δούμε άνοδο των άκρων, δεξιά κι αριστερά, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί, με ευθύνη της κυβέρνησης.

Είναι ότι η γενικευμένη κατάπτωση για την οποία ευθύνεται η παρούσα κυβέρνηση, οδηγεί στα άκρα. Αυξάνει τα ποσοστά των φασιστών οι οποίοι ξεσπάνε σε κοινωνικά στέκια κι ανασυστήνουν τα Τάγματα Εφόδου.Πρέπει να μπει τέλος στην κατηφόρα…».

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής! Φανταστείτε πως θα ωρύονται αργότερα!