Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “JESUS CHRIST SUPERSTAR” – Ο… ΕΥΣΕΒΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Επίσημη ανακοίνωση στήριξης των συντελεστών της βλάσφημης παράστασης “Jesus Christ Superstar” εξέδωσαν οι άθεοι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος:

«Οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις μιας μερίδας της ιεραρχίας εναντίον της θεατρικής παράστασης συνιστούν ευθεία απειλή κατά της ελευθερίας του λόγου και της καλλιτεχνικής έκφρασης […] Η αρχή έγινε από τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον των συντελεστών της παράστασης. Ακολούθησε χθες ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος έφτασε στο σημείο να συντάξει επιστολή στην οποία ζητά να κλείσει η ΕΡΤ, επειδή οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη», Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μαρία Πολλάλη, έθεσαν αυτονόητα ερωτήματα για το θέμα στον προσκεκλημένο της εκπομπής τους, Μητροπολίτη Κυθήρων. Στηρίζουμε ολόπλευρα τους συντελεστές της παράστασης και καλούμε όλα τα κόμματα να πάρουν θέση απέναντι σε αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές σκοταδισμού».

Αλήθεια, ο… ευσεβής Καμμένος («πάω να κοροϊδέψω τους παπάδες», λέει κάθε φορά που έχει συνάντηση με κληρικούς – σύμφωνα με την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Χρυσούλα Γιαταγάνα…), τι θέση παίρνει για το ζήτημα; Τα συντρόφια του, ζητούν απ’ όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Θα πάρει θέση ή θα το κάνει γαργάρα;

(ΥΓ): Κι όχι μόνο πρέπει να πάψει να κρύβεται και να πάρει θέση, αλλά ως κορυφαίος υπουργός και κυβερνητικός συνέταιρος, να προβεί και στις δέουσες ενέργειες, ώστε να «κατέβει» η βλάσφημη παράσταση! Ιδού η «Ρόδος», «ευσεβή» Πανοκαμμένε!