Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΡΗΓΙΛΛΗΣ – ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΡΕ!

Κάτι από… Τσώρτσιλ (στον λόγο του μετά την κατάρρευση της Γαλλίας , το 1940) και… Καλλίνσκη, θύμισε ο υπουργοπάνος Καμμένος, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ΛΑΕΔ (επί της οδού Ρηγίλλης…), για τα 70 χρόνια από την ίδρυση των Ειδικών Δυνάμεων.

Έχοντας δίπλα του όλους τους… απαστράπτοντες αρχηγούς των Σωμάτων (αυτούς που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ προ ημερών να παραστούν στην εκδήλωση που έγινε στην ρωσσική πρεσβεία για τον εορτασμό της Ημέρας των Ε.Δ. της Ρωσσίας, για να μην στενοχωρήσουν τους… φίλους μας τους Αμερικάνους), ο… πολέμαρχος Καμμένος… άστραψε και βρόντηξε, από το… μέτωπο της οδού Ρηγίλλης: 

«Κι αν ποτέ τολμήσουν αυτοί ή όποιοι άλλοι να πειράξουν πάλι την Ελλάδα μας, πέστε το από τώρα, βροντοφωνάξτε το παντού.

Να το ξέρουν όλοι, εχθροί και φίλοι! Θα πολεμήσουμε! Θα πολεμήσουμε με πίστη και πείσμα και με φανατισμό!

Θα πολεμήσουμε παντού στα βουνά και στους κάμπους, στις πόλεις, στα χωριά και στ’ ακρογιάλια! Και θα νικήσουμε!».

Πολέμαρχε Καμμένε, άσε τα λόγια τα μεγάλα, κι αν είσαι τόσο μάγκας όσο το παίζεις στις πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων με τους πολυελαίους, ανέβα στα Ίμια να υψώσεις την ελληνική σημαία και δώσε εντολή να βυθιστούν τα τουρκικά πλοία και ελικόπτερα που θα σε παρεμποδίζουν! Αλλιώς, το καλαμπόκι σου και στο κοτέτσι γρήγορα!