ΟΙ ΑΥΤΟΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ»

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Πάλι αυτοί οι «Χρυσαυγίτες» έκαναν το θαύμα τους. Πάλι επιτέθηκαν στην «δημοκρατική», εναλλακτική, «κοινωνική», διεθνιστική, ειρηνική, πλουραλιστική, διανόηση της Χώρας.  Το αξιοθαύμαστο με αυτούς τους «Χρυσαυγίτες» τους οποίους αναφέρουμε εντός εισαγωγικών και με το αυτοί υπογραμμισμένο, αυτό που πραγματικά μας εκπλήσσει είναι ότι σε όποιον επιτίθενται και όπου καταστρέφουν και τρομοκρατούν το κάνουν αφήνοντας πάντα επισκεπτήριο, καθώς και αναμφισβήτητες αποδείξεις για το σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν. Ειλικρινά αυτοί οι «Χρυσαυγίτες» πρέπει να είναι εντελώς ανεγκέφαλα άτομα αφού επιτίθενται γράφοντας το ποιοι είναι στο κούτελο. Φυσικά ομιλούμε για την επίθεση των δήθεν Χρυσαυγιτών λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής στον «Ελεύθερο Κοινωνικό» Χώρο «Φαβέλα», στην οδό Ναυάρχου Βότση 11, στον Πειραιά.

Αυτό όμως που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι το ότι αφού κατάστρεψαν και τραυμάτισαν γέμισαν τον «δημοκρατικό», «ελεύθερο» και «κοινωνικό»  χώρο με σβάστικες.  Αν αυτό το θεωρούσαμε ως μια ένδειξη αυτοεξομολόγησης εκ μέρους τους θα μπορούσαμε να υποθέσουμε τι επιδίωκαν με αυτές τους τις πράξεις. Είναι σαν να ήθελαν σαφέστατα να επισημάνουν προς όλους ότι:

Ναι εμείς είμαστε «Ναζιστές», όπως μας κατηγορούν και η Ηγεσία του Κινήματος που το αρνείται, ψεύδεται. Αλλά «εμείς οι Χρυσαυγίτες» παρά το τι δηλώνει η Ηγεσία μας, δεν αντέχουμε να κρύβουμε το ποιοι είμαστε και γι’ αυτό επιτεθήκαμε, τρομοκρατήσαμε και σπάσαμε. Και για να γίνει απόλυτα αντιληπτό το ποιοι είμαστε, σε περίπτωση που θα υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία παρά τις σβάστικες που επιμελώς ζωγραφίσαμε στους τοίχους, φωνάζαμε και το σύνθημα Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή. Ααα! Τραυματίσαμε και την δικηγόρο Ελευθερία Τομπατζόγλου που είναι δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα. «Σύμπτωση» μεν, εκτός και αν κατόπιν αναφερθεί ότι την είχαμε στοχοποιήσει και ότι δέχονταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Είδατε λοιπόν τι κάναμε «εμείς οι Χρυσαυγίτες;;;». Τώρα πλέον θα είναι απόλυτα δικαιολογημένοι οι διάφοροι Ρουβίκωνες, Αντικρατική πάλη και Πυρήνες να επιτεθούν σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, να τα καταστρέψουν, να τα πυρπολήσουν και γιατί όχι να σκοτώσουν και κανένα Χρυσαυγίτη, χωρίς εισαγωγικά όμως. Έτσι δεν έκαναν και πριν μερικούς μήνες στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου. Επιτέθηκαν, με την «ανδρεία» και την «γενναιότητα» που τους διακρίνει και σακάτεψαν με σφυριά τέσσερεις Χρυσαυγίτες, αλλά πραγματικούς, όχι με εισαγωγικά όπως εμείς. Φυσικά το συμβάν δεν αναφέρθηκε πουθενά και δεν σχολιάστηκε, ούτε καταδικάστηκε από τα πολιτικά κόμματα και τους «δημοκρατικούς» φορείς. Παρόλο που αφορούσε επίθεση εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Αλλά μόλις «εμείς οι Χρυσαυγίτες» επιτεθήκαμε στην Φαβέλα (όνομα και πράμα) τα ΜΜΕ άναψαν και κόρωσαν και αυτή η έρμη η δημοκρατία πάλι βιάστηκε και τραυματίστηκε από τους διεστραμμένους «Χρυσαυγίτες».  Όλοι αυτοί οι «ειρηνικοί, δημοκρατικοί και εναλλακτικοί» θαμώνες της «Φαβέλας» ασχέτως και εάν στις συγκεντρώσεις τους φωνάζουν «Κρεμάλα στην Χρυσή Αυγή» και «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς» για μια ακόμη φορά έγιναν θύματα της «Χρυσαυγίτικης» κτηνωδίας. 

Αυτή θα ήταν η αυτοεξομολόγηση των αποβρασμάτων που επιτέθηκαν προκειμένου για μια ακόμη φορά να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να εξοργίσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια τρομοκρατική επίθεση του αριστερού παρακράτους, εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος. ‘Άλλωστε όσες επιθέσεις έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, ακόμη και η εν ψυχρώ δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας τον Νοέμβριο του 2013 στο Νέο Ηράκλειο, δεν καταδικάστηκαν, ούτε επικρίθηκαν από τον δήθεν δημοκρατικό και φιλελεύθερο χώρο, κάτι που εκτός από σκανδαλώδες, αποτελεί και μια σαφή σιωπηρή αποδοχή της ακροαριστερής τρομοκρατίας και των εγκλημάτων εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Εδώ και χρόνια τα ΜΜΕ προβάλουν εγκληματικές επιθέσεις Χρυσαυγιτών εναντίον αλλοδαπών ή  διαφόρων πολιτικών προσώπων οι οποίες εν τέλει αποδεικνύονται μυθεύματα του αίσχιστου είδους. Ενδεικτικά αναφέρουμε την δολοφονία αλλοδαπού στην Ζήνωνος, όπου βάσει «αξιόπιστων» μαρτυριών τον δολοφόνησαν Χρυσαυγίτες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες. Τελικά αποδείχθηκε ότι τον δολοφόνησε Μαροκινός για διαφορές που είχαν λόγω εμπορίας ναρκωτικών. Το αυτό συνέβη και με την δολοφονία αλλοδαπού στα Κάτω Πατήσια που τα ΜΜΕ διερρήγνυαν τα ιμάτια τους αναφέροντας δολοφόνους Χρυαυγίτες και τελικά αποδείχθηκε ότι δολοφονήθηκε από ομοεθνή του για οικονομικές διαφορές. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κουμουτσάκος ξυλοκοπήθηκε από Χρυσαυγίτες και μάλιστα ένας από αυτούς ταυτοποιήθηκε. Μόνο την στιγμή που ο κύριος Κουμουτσάκος δέχθηκε την επίθεση στην πλατεία Συντάγματος, ο αναγνωρισθείς Χρυσαυγίτης βρίσκονταν στο στάδιο του Παναθηναϊκού.  Τέλος θα αναφέρουμε την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου η μια κατηγορία μετά την άλλη καταρρίπτονται ελλείψει στοιχείων και λόγω αντιφάσεων και ανακριβειών των κυριοτέρων μαρτύρων.

Από την πλευρά μας όμως παραμένουν δυο νέα παιδιά που άνανδρα δολοφονήθηκαν από έναν θρασύδειλο εγκληματία, μόνο και μόνο γιατί πίστευαν στην Πατρίδα τους , στην Φυλή και στην Ιστορία τους. Παραμένει η επίθεση και οι βανδαλισμοί στο κτήριο της Μεσογείων όπου στεγάζονται τα κεντρικά μας γραφεία, η δολοφονική επίθεση εναντίον δυο Συναγωνιστών και δυο Συναγωνιστριών μας έξω από την τοπική οργάνωση του Ασπρόπυργου και άλλα πολλά που δεν έχουν καν αναφερθεί και δεν έχουν μαθευτεί, καθώς και ο συστηματικός και αντισυνταγματικός αποκλεισμός μας από το δημόσιο Βήμα. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτές είναι οι ελευθερίες που πρεσβεύουν.