ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ!

Λύσσα έπιασε κρατικούς και παρακρατικούς μόλις είδαν την Χρυσή Αυγή γύρω στο 10% στην δημοσκόπηση της Metron Analysis, κι αποφάσισαν να κάνουν κάτι στα γρήγορα, για να σταματήσουν το διαρκώς διογκούμενο κύμα!

Όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, στήθηκε κυριολεκτικά «στο πόδι» μια πολύ χοντροκομμένη προβοκάτσια με «επίθεση» σε κατάληψη αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων, «τραυματισμούς» συντρόφων και άλλες τέτοιες ιστορίες.

Στο κόλπο ήταν και τα κατεστημένα ΜΜΕ, τα οποία έσπευσαν αμέσως να δημοσιεύσουν –και σε περίοπτες θέσεις- τα παραμύθια που τους είχαν ήδη σερβίρει τα συντρόφια, προσπαθώντας να συσχετίσουν την προβοκάτσια με την υπόθεση Φύσσα, με ψέματα και σκόπιμες αντιφάσεις (ενώ ότι έγινε, έγινε στον Πειραιά, τα ΜΜΕ έγραφαν για Κερατσίνι, τραυματίας η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, κ.τ.λ.).

Ωστόσο, η βιασύνη που έδειξαν δεν απεδείχθη καλός σύμβουλος και ηκακοστημένη προβοκάτσια κατέρρευσε παταγωδώς μόλις εκδόθηκε ανακοίνωση από την Χρυσή Αυγή!

Α ρε συντρόφια, δεν αξίζετε δεκάρα, ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής δε μπορείτε να στήσετε! Τζάμπα τρώτε τα λεφτά του ελληνικού λαού!