ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ

Ενώ οι -ΗΠΑνθρωποι!- Τσίπρας και Καμμένος έχουν βάλει τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους να κατηγορούν την Ρωσσία ότι… προτιμά τον Ερντογάν Πασά κι έχει «πουλήσει» την Ελλάδα, περιφρονούν ακόμα και τις τυπικές προσκλήσεις που τους στέλνει η εν Αθήναις ρωσσική πρεσβεία!

Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, την περασμένη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, είχαν προσκληθεί σε εκδήλωση της ρωσσικής πρεσβείας, στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσσίας, ο Καμμένος, ο Βίτσας και οι τέσσερις αρχηγοί Γενικών Επιτελείων, ήτοι οι Α/ΓΕΕΘΑ, Ε. Αποστολάκης (ο μόνος Α/ΓΕΕΘΑ ευρωπαϊκής χώρας που έχει εκδώσει ανακοίνωση κατά πολιτικού κόμματος – κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως…), Α/ΓΕΣ Α. Στεφανής, Α/ΓΕΝ Ν. Τσούνης και Α/ΓΕΑ, Χ. Χριστοφόρου.

Άπαντες, αρνήθηκαν να παραστούν!

(ΥΓ): Εις ότι αφορά το «πούλημα» που δήθεν μας έκαναν οι Ρώσσοι, υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα στην οποία προτάθηκε η αγορά των S-400, αλλά οι ΗΠΑνθρωποι των Αθηνών αρνήθηκαν. Επιπλέον, ματαίωσαν την διακρατική συμφωνία για τα BMP-3HEL, ματαίωσαν την σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Ρωσσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2017 στην Μόσχα, συμμετέχουν –χωρίς ούτε καν να εκφράσουν κάποιες επιφυλάξεις, έστω και για τα μάτια του κόσμου- στο εμπάργκο της Ε.Ε. κατά της Ρωσσίας (βλάπτοντας έτσι και τους Έλληνες αγρότες που έκαναν εξαγωγή των προϊόντων τους στην Ρωσσία…), δίνουν στους Αμερικανούς βάση συντήρησης και αποστολής στην Ανατολική Ευρώπη στρατιωτικών ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη και γενικώς περιφρονούν με κάθε τρόπο την Ρωσσία, γιατί «ανήκομεν στην Δύσιν». Μετά απ’ όλα αυτά, τι περίμεναν από τους Ρώσσους;