ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ! ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Τριακόσιοι περίπου Έλληνες ομογενείς συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο της παγωμένης Στοκχόλμης για να διαδηλώσουν κατά της επαπειλούμενης προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Ωστόσο, το σημερινό συλλαλητήριο πέρασε «από σαράντα κύματα», καθώς η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Σουηδίας, η οποία ελέγχεται από σταλινικούς και τσιπροκαμμενικούς, είχε αντιδράσει έντονα και είχε δηλώσει πώς δεν θα στηρίξει το συλλαλητήριο. Επιπροσθέτως, ανώνυμα αμερικανόδουλα σταλινοειδή και τσιπροκαμμενοειδή υποκείμενα, απέστειλαν ανώνυμες απειλές προς τις αστυνομικές Αρχές της Σουηδίας, απειλώντας με δημιουργία επεισοδίων, προκειμένου να επιτύχουν απαγόρευσή του συλλαλητηρίου– αλλά χωρίς αποτέλεσμα, γιατί η Σουηδία είναι δημοκρατική χώρα.

Τελικά, ο συρφετός των προδοτών δεν τόλμησε να εμφανιστεί και το συλλαλητήριο διεξήχθη με επιτυχία και ολοκληρώθηκε με τους ομογενείς να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο –προς μεγάλη απογοήτευση των προδοτών!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών και τα σταλινικά δεκανίκια της!