ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ… ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Δηλώσεις για τα ζητήματα της επικαιρότητας αλλά και για τον υπουργοπάνο Καμμένο (στο κόμμα του οποίου υπήρξε βουλευτής παλαιότερα αλλά αποχώρησε), έκανε η πρώην εισαγγελέας Χρυσούλα Γιαταγάνα, με αφορμή το βιβλίο της «Γεντί Κουλέ, η Απολογία».

Αναφερόμενη στην στάση του Καμμένου για το μακεδονικό, είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω πόσο το πιστεύει το θέμα. Μαζί του είχα εκλεγεί και έφυγα, όταν διαπίστωσα ότι άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα πιστεύει. Όταν δεν τον ενδιέφεραν πολύ μεγάλα θέματα, όπως της θρησκείας ας πούμε, έλεγε: “Πάω στους παπάδες να τους κοροϊδέψω”. Ξέρει ότι θα ψηφίσουν οι άλλοι. Ο Σόρος λαδώνει αρκετούς πολιτικούς, που είναι αρκετοί για να πουληθεί ο όρος “Μακεδονία”, χωρίς την ψήφο του Καμμένου».

Σχετικά με το θέμα της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, είπε τα εξήςαποκαλυπτικά:

«Ξέρω ότι αρέσει πολύ το χρήμα του Καμμένου. Αυτό το είχα διαπιστώσει, παρά τη μεγάλη περιουσία που έχει. Ένα φτωχός μπορεί να κλέψει ή να μην κλέψει ένα ψωμί, επειδή δεν έχει να φάει. Άλλος, μπορεί να μην διστάσει, και να πάρει λεφτά για να αυξήσει τον πλούτο του. Εγώ δεν ξέρω αν πήρε ή δεν πήρε. Αλλά δεν πρέπει να ερευνηθεί; Γι’ αυτό σηκώθηκα και έφυγα από αυτόν. Και άδικος ήταν και βρώμικος».

Τα συμπεράσματα δικά σας…